Klaus Schwab dhe CEO i Pfizer Albert Bourla “Sulmojnë” Konspiracionistët dhe ata që Kundërshtojnë Vaksinat duke i Kërcënuar …

5 min read

Themeluesi i WEF Klaus Schwab dhe CEO i Pfizer Albert Bourla mbajtën një fjalim kundër njerëzve që kundërshtojnë vaksinat si dhe kundër konspiracionistëve. Ata ndanë planet e tyre të reja për të shpërndarë vaksinat në të gjithë botën.

Bourla e siguroi Schwab se SHBA dhe BE me qeveritë e tyre do të siguronin përgjegjësi për të paditur kompanitë farmaceutike nëse vaksinat nuk do të funksiononin mirë.

“Mos përdorni asnjë ilaç tjetër, për shembull, ne nuk i kërkojmë askujt të bëjë asgjë me detyrime, por me një vaksinë, e dinim që ekziston një grup shumë fanatik antivaksinistësh që do të na shkonit pas sido që të jetë. Ata do të pretendojnë se dielli nuk doli sepse njerëzit ishin vaksinuar, gjë që krijoi probleme me të korrat, “Pra, unë po ju padis”, tha të mërkurën CEO i Pfizer. “Dhe një gjë është që të padisësh në SHBA, një gjë tjetër është të të padisësh në një vend ku sistemi ligjor nuk është në përputhje me standardet ose në Zvicër. Pra, mendoj se kjo është pas nesh.

Gjithçka po shkon në rregull dhe unë mendoj se ne mund të vazhdojmë përpara.”

“Unë mendoj se ne ishim të dy objektivat e lëvizjeve kundër vaksinës dhe njerëzve konspirativ që pretendonin se kisha trefishuar vaksinat – pyesja veten se çfarë është – Covid i trefishtë,” u përgjigj Schwab. “Unë isha – mendoj se keni marrë qindra mijëra klikime dhe kështu me radhë.”

https://rumble.com/embed/v13qvfr/?pub=bbbxs

“Lexova një ditë që unë u arrestova nga FBI”, u përgjigj Bourla.

Schwab shtoi: “E njëjta gjë më ndodhi edhe mua”.

“Dhe ka fotografi të mia në zyrat e FBI-së – nuk e di se si,” vazhdoi Bourla. “Gjëja e habitshme është se i njëjti botim – kishte publikuar i mëpar që ishte arrestua dhe Papa nga FBI”, vazhdoi Bourla. “Qesharake.”

“Pra, futuni në një shoqëri më të mirë,” e përgëzoi Schwab.

Këtë nëntor, Bourla shpërtheu shpërndarsëve dhe dezinformatave dhe paralajmëroi botën se njerëzit që përhapin gënjeshtra për vaksinat C-19, duke i klasifikuar ata si kriminelë që ju kanë kushtuar jetën e miliona njerëzve.

Shikoni videon:

https://rumble.com/embed/v13qzrv/?pub=bbbxs

“Sot, ne njoftuam se do të ofrojmë të gjitha barnat tona për të mbrojtur me patentë, të gjitha vaksinat ose ilaçet që ekzistojnë aktualisht në SHBA ose në Evropë, për 45 vendet më të varfra në botë. Është një popullsi prej 1.2 miliardë njerëz me kosto. Po ashtu ne po bëjmë një angazhim që çdo vit që zbulojmë apo të sjellim në SHBA e në Evropë apo në botë ilaçe të reja”, tha ai. “Sot, kjo ëndërr po bëhet realitet”.

“Për të përmirësuar pajtueshmërinë – nëse dikush mendon se unë do të shkoj te mjeku ose farmacia, por të paktën me një injeksion, do të marr ose dy, vaksina grip dhe kjo gjithashtu do të rrisë numrin. Pra, këto janë gjërat – është shumë e vështirë të përmirësosh efikasitetin tani,” vazhdoi Bourla. “Është shumë, e lartë, por ajo që mund ta përmirësojmë është se sa i përshtatshëm është dhe si mund të zgjasë efikasitetin për një periudhë më të gjatë kohore.”

“Unë mendoj se do të shohim shumë përparime me mRNA dhe gjëja e mirë, pas suksesit të COVID, është se tani kemi një valë të konsiderueshme kompanish – bioteknikë dhe farmaceutikë të mëdhaja – që po punojnë në mRNA, dhe ata janë duke punuar në aplikime të shumta të mARN-së,” vazhdoi ai. “Pra, mendoj se gjërat e para që shpresoj të shoh janë vaksinat e tjera përveç COVID. Vaksina e gripit, një vaksinë e vetme me mARN ose vaksina të tjera me mRNA”, tha Bourla. “Vala e dytë që mund të shihnim është kanceri. Ne jemi këtu ka shumë kompani kërkimore për shumë vite tani që përpiqen të përdorin sistemin tuaj imunitar për të sulmuar qelizat tuaja të kancerit, për të trajnuar sistemin tuaj imunitar.”

Dokumentet e ndara përmes kërkesave të FOIA nga FDA dhe të dhënat e vetë Pfizer treguan se vaksinat shkaktojnë mijëra efekte negative.

https://twitter.com/AndrewIrisheyes/status/1529869845726101505?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1529869845726101505%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fthetruedefender.com%2Fklaus-schwab-pfizer-ceo-trash-conspiracy-people-at-world-health-assembly-anti-vaxxers-would-go-after-them-no-matter-what%2F

Sipas VAERS, 21,888 njerëz vdiqën pas vaksinimit në 2021, dhe 6,995 njerëz vdiqën në 2022.

Në prill, Pfizer punësoi 1,800 punëtorë për të adresuar rritjen e raporteve të efekteve anësore të lidhura me goditjen C-19.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours