VIDEO/George Soros në Forumin Ekonomik Botëror deklaron: “Pushtimi i Ukrainës nga Rusia, mund të krijojë një Luftë të Ardhshme Botërore – Qytetërimi mund të mos i Mbijetojë” …

2 min read

Më në fund, George Soros e nxori kokën nga tuneli i tij i errët duke i dhënë një mesazh SH.B.A-së dhe NATO-s me anë të Forumit të tyre Ekonomik Botëror që Ukraina duhet të mbrohet me çdo çmim.

Sepse sic dihet tani botërishtë Miliarderi i të majtës komuniste dhe njeriu më i urryer në botë George Soros ka financuar në Ukrainë dhe kjo ka bërë që Soros të mos ndihet rehat nga zhvillimet e fundit në Ukrainë ku ushtria Ruse ka realizuar disa operacione ku janë prekur interesat e George Soros.

Jo më kot Soros e mori rrugën për Davos që të merrte pjesë në Forumin Ekonomik Botëror ku i duhej të deklaronte se pushtimi i Ukrainës nga Rusët e ka “tronditur Evropën në thelb” dhe se kjo mund të çojë në një luftë të ardhshme botërore.

Më tej Soros shton, se “Çështje të tjera që kanë të bëjnë me të gjithë njerëzimin,sic është luftimi i pandemive, ndryshimi klimatik,apo shmangia e luftës bërthamore dhe ruajtja e institucioneve globale, është dashur të zërë një vend të dytë në këtë luftë”.

George Soros nuk i paralajmëroi kot të ftuarit e Davosit, duke thënë se “kjo është arsyeja pse unë them se qytetërimi ynë mund të mos mbijetojë” dhe në fjalin e tij e mbyll: se kjo është pikërisht ajo që kritikët e luftës thonë prej disa javësh.

Pra i gjithë mesazhi i Sorosit që dha në Davos të jep të kuptojmë qartë se sulmi Rus ndaj Ukrainës e lëkundur rëndë e investimin e tij në Ukrainë dhe kjo bëri që Soros me një këmbë në varrë të merrte pjesë në Forumin Ekonomik Botëror për t’jua bërë të qartë të gjithë krerëve të qeverive të Europës që ai ka sponzorizuar, dhe në veçanti Joe Biden-in, i cili komandon sot për sot NATO-n.

Ndiqni deklaratën e Sorosit në Davos:

https://rumble.com/embed/v13gclp/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours