VIDEO/Klaus Schwab i Forumit Ekonomik Botëror në Davos shtyn Mbeturinat Elitare “Që ne Veprojmë të Gjithë si Palë të Interesuara të Komuniteteve më të mëdha”…

2 min read

Klaus Schwab foli dje në Davos në Forumin Ekonomik Botëror dhe në hapjen e tij, ai foli për të gjithë ne që jemi socialistë të mirë në “që të gjithë veprojmë si palë të interesuara të komuniteteve më të mëdha”.

Mos harroni se nazistët dhe komunistët ishin së pari socialistë.

Ja çfarë deklaroi në fjalimin e tij Schwab:

Klaus Schwab, themelues dhe kryetar i Forumit Ekonomik Botëror (WEF), iu drejtua më shumë se 2500 elitave të biznesit, politikës dhe medias në Samitin Vjetor të WEF në Davos, Zvicër të hënën.

“E ardhmja nuk po ndodh vetëm. E ardhmja ndërtohet nga ne, nga një komunitet i fuqishëm si ju këtu në këtë dhomë,” tha Schwab audiencës së tij. “Ne kemi mjetet për të përmirësuar gjendjen e botës,” shtoi ai.

…Schwab vazhdoi të përvijojë ato që ai i shihte si dy kushte për të ndodhur një përmirësim i tillë. Kushti i parë mbështetej në vizionin e tij për liderët globalë si “palë të interesuar” të së ardhmes.

“Kushti i parë është që ne të veprojmë të gjithë si palë të interesuara të komuniteteve më të mëdha,” tha Schwab, “Kjo është ajo që ne e quajmë “përgjegjësi e palëve të interesuara”.

Kushti i dytë, tha Schwab, ishte bashkëpunimi brenda “komunitetit” të liderëve globalë.

Më poshtë keni deklaratën e Schwab.

https://rumble.com/embed/v1364dl/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours