VIDEO/Davos: Komisionerja Australiane Julie Inman Grant – Ne kemi nevojë për një “Rikalibrim” të Lirisë së fjalës ….

2 min read

E ftuar në samitit vjetor të WEF-së në Davos “Komisionerja e Sigurisë elektronike” e Australisë Julie Inman Grant kërkoi një “rikalibrim” të lirisë së fjalës për të luftuar “dhunën në internet” dhe polarizimin e saj në rritje.

“Ajo deklaron se ne po e gjejmë veten në një vend ku kemi polarizim në rritje kudo dhe gjithçka dhe kjo ndihet në binare kur nuk është e nevojshme”, tha Julie Inman Grant, “Komisionerja e Sigurisë elektronike” e Australisë.

Ndiqni videon:

https://rumble.com/embed/v13b5lh/?pub=bbbxs

“Ose e drejta e mbrojtjes së të dhënave për të drejtën e dinjitetit të fëmijës,” shtoi ajo.

Vërejtjet e Grant erdhën në mes të një fushate nga media dhe burokratët e qeverisë për të demonizuar fjalën e lirë, pasi Musk po blen Twitter.

Dhe tani, Klaus Schwab e shpall Qeverinë e re Botërore. marrja e kontrollit do të bëhet në Samitin e WEF në Gjenevë.

Alex Jones zbulon të vërtetën që fshihet pas samitit global të marrjes së kontrollit nga korporatat në Davos.

Ndiqni videon:

https://rumble.com/embed/v13b7vf/?pub=bbbxs
Alex Jones: Klaus Schwab shpalli qeverinë botërore, dhe pret të mbledhi samitin e WEF në Gjenevë …

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours