Sondazhi: Joe Biden me Pikët më të ulët në Presidencë – Amerikanët po e Kuptojnë se Administrata e tij është një dështim total …

3 min read

Newsmax raporton se vlerësimi i miratimit të Joe Biden ra në pikën më të ulët që nga inaugurimi i tij. Amerikanët nuk qëndrojnë pas shkatërrimit të Amerikës nga Biden.

Newsmax Raporton:

Vlerësimi i pëlqimit të Presidentit Joe Biden ra në pikën më të ulët të presidencës së tij në maj, tregon një sondazh i ri, me pesimizmin e thelluar që po shfaqet midis anëtarëve të Partisë së tij Demokratike.

Vetëm 39% e të rriturve të SHBA-së e miratojnë performancën e Biden si president, sipas sondazhit të Associated Press-NORC Center for Public Research, duke rënë nga vlerësimet tashmë negative një muaj më parë.

Në përgjithësi, vetëm rreth 2 në 10 të rritur thonë se SHBA po shkon në drejtimin e duhur ose ekonomia është e mirë, të dyja nga rreth 3 në 10 një muaj më parë. Këto rënie u përqendruan në mesin e demokratëve, me vetëm 33% brenda partisë së presidentit që thonë se vendi po shkon në drejtimin e duhur, nga 49% në prill.

Është shumë e vështirë të mendosh se ka 2 nga 10 njerëz që mendojnë se Biden po bën një punë të mirë. Ekonomia është në rrënim. SHBA po përballet me një recesion. PBB-ja ka rënë që nga kulmi i saj në tetor të 2021. Inflacioni është në nivele rekord. Gazi është në nivele rekord dhe amerikanët po e ndjejnë atë në xhepat e tyre.

Politika e jashtme e Bidenit është një makth.

Ai po punon për t’i dhënë Iranit miliarda dollarë siç bëri Obama në 2016. Ai është përgjegjës për vdekjen e të paktën 13 ushtarëve në Afganistan dhe për t’i kthyer 84 miliardë dollarë pajisje ushtarake, aeroplanë, armë, automjete dhe helikopterë për talebanët terroristë. Ai po i jep Ukrainës miliarda ndërsa amerikanët dhe nënat e reja që kërkojnë formulë për foshnjat e tyre vuajnë.

Edhe me mbulimin nga media të Zgjedhjeve të vjedhura të 2020 dhe promovimin e Biden si të ligjshëm, ai është një dështim total.

Është sikur Biden po përpiqet qëllimisht të shkatërrojë Amerikën. Bonchie në Red State bëri këtë vëzhgim gjatë fundjavës:

Nëse administrata e Biden do të përpiqej me qëllim të shkatërronte vendin, çfarë do të bënin ndryshe? Kjo është një pyetje që të gjithë duhet t’ia bëjnë vetes në këtë pikë. Në çdo hap, për çdo çështje, presidenti dhe ekipi i tij po lëvizin për të bërë pikërisht të kundërtën e asaj që duhet të ndodhë për të ndihmuar, dhe ata po e bëjnë këtë me arrogancë të hapur.

Thjesht mendoni se ku do të ishin numrat e sondazhit të Biden, nëse media do të shpenzonte aq shumë energji për mënyrën se si Biden vodhi zgjedhjet e 2020-ës, sa bënë në promovimin e gënjeshtrës Trump-Rusi.
/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours