Kryepeshkopi Vigano: “Dorëzimi i Sovranitetit tek OBSH Konsiderohet si Krim i Tradhtisë së lartë” …

6 min read

Kryepeshkopi Carlo Maria Vigano jep një memorandum duke paralajmëruar për rreziqet e dorëzimit të sovranitetit individual të shtetit-komb tek OBSH. Ky është një akt tradhtie nga këto shtete kombëtare.

Kryepeshkopi Vigano është një lider botëror që është i guximshëm për t’u bërë ballë globalistëve që po përpiqen të pushtojnë botën.

Kryepeshkopi Vigano shkruan:

Në ditët në vijim, Kombet që aderojnë në Organizatën Botërore të Shëndetësisë do të votojnë për rezolutat në lidhje me menaxhimin e pandemive nga OBSH. Këto rezoluta do të transferojnë sovranitetin në lidhje me shëndetin e qytetarëve tek një organ mbikombëtar që financohet kryesisht nga industria farmaceutike dhe Fondacioni Bill & Melinda Gates.

Nëse këto rezoluta miratohen nga shumica, OBSH do të ketë autoritet ekskluziv ndërkombëtar në rast të një pandemie për të vendosur të gjitha rregullat, duke përfshirë karantinat, bllokimet, vaksinimet e detyrueshme dhe pasaportat e vaksinave. Gjithashtu duhet pasur parasysh se kjo organizatë gëzon imunitet, dhe për rrjedhojë anëtarët e saj nuk mund të gjykohen dhe as të dënohen nëse kryejnë krime. Teknokratët e pazgjedhur do të kenë në mënyrë paradoksale më shumë pushtet se ai që qytetarët u japin përfaqësuesve të tyre me votën e tyre demokratike.

Duke qenë se dorëzimi i sovranitetit konsiderohet si krim i tradhtisë së lartë nga ligjet e çdo kombi dhe se parlamentet nuk mund të nxjerrin ligje kundër interesave të kombit, aq më pak të shkelin liritë natyrore dhe të drejtat themelore të qytetarëve që përfaqësojnë, unë besoj se nuk do t’i shpëtojë vërejtjes së askujt se kjo përpjekje e OBSH-së për të përvetësuar një pushtet që i takon siç duhet kombeve të veçanta, synon të pengojë çdo lloj kundërshtimi ndaj Axhendës 2030, e cila në fushën e kujdesit shëndetësor synon gjithashtu të arrijë reduktimin drastik të numrit mjekësor dhe spitalor. shërbimet, privatizimi i industrisë shëndetësore dhe parandalimi i sëmundjeve me anë të vaksinave.

Psiko-pandemia ka demonstruar skllavërinë e pushtetarëve, të sistemit politik, të medias, të gjyqësorit, të gjithë industrisë mjekësore, madje edhe të Selisë së Shenjtë ndaj diktateve të një grupi funksionarësh të një mbikombëtarie që ka një konflikt flagrant interesi. Efektet negative katastrofike të serumit eksperimental të mARN-së po njihen vetëm tani, ndërsa ka shumë që me të drejtë presin që ata që janë përgjegjës për këto vendime duhet të mbajnë përgjegjësi përpara një gjykate të pavarur.

Pandemia e fundit e urgjencës dhe fushata e vaksinave dëmi më i madh është bërë për sa i përket numrit të vdekjeve dhe pacientëve që kanë pësuar dëmtime të përhershme në shëndetin e tyre. Përveç mosndëshkimit që gëzonte për krimet që ka kryer falë heshtjes së mediave kryesore, OBSH ka gjithashtu diskrecion të plotë se si t’u përgjigjet urgjencave të ardhshme që padyshim po planifikohen nga lobi farmaceutik. Margjinalizimi i personelit shëndetësor që apeloj që Betimi i Hipokratit të bëhet normë me të cilën eliminohet çdo zë i mospajtimit.

Në këtë drejtim, është domethënëse që Kombet që kundërshtojnë Rendin e Ri Botëror – si Rusia dhe Brazili – janë të vetëdijshëm për pasojat shumë të rënda të ratifikimit të këtyre rezolutës do të sillte, dhe për këtë arsye ata janë kundër miratimit të tyre. Gjatë mandatit të tij, Presidenti Trump dërgoi gjithashtu një sinjal të qartë duke ndërprerë fondet nga Thesari i SHBA për OBSH-në. Kjo ishte një nga arsyet që shteti i thellë bllokoi rizgjedhjen e tij në vitin 2020, duke mbështetur një individ të komprometuar dhe të korruptuar, djali i të cilit Hunter është i përfshirë në financimin e biolabëve amerikanë në Ukrainë. Prandaj shpreh mbështetjen time të plotë për qytetarët – veçanërisht shkencëtarët, mjekët, dhe ekspertët ligjorë – të cilët po denoncojnë këtë kërcënim ndaj sovranitetit kombëtar të Kombeve aderuese dhe që kërkojnë të hedhë dritë mbi ngjarjet e kaluara dhe mbi pasojat që vendimet e OBSH-së kanë shkaktuar për shëndetin e popullsisë botërore.

Unë i nxis krerët e shteteve dhe liderët e qeverive, të cilët do të thirren të shprehin pikëpamjet e tyre në lidhje me miratimin e këtyre rezolutës, t’i refuzojnë ato, pasi ato janë në kundërshtim me të mirën e përbashkët dhe synojnë të kryejnë grushtin e shtetit që OBSH dhe WEF kanë planifikuar prej vitesh nën emrat e Axhendës 2030 dhe Rivendosja e Madhe. Qeverisja globale e shëndetit është një nga elementët themelorë të Rendit të Ri Botëror, siç është bërë e qartë nga ekspertë autoritativë, të cilët nuk janë të komprometuar me sistemin, dhe si i tillë ai duhet të refuzohet dhe të kundërshtohet. Logjika e kontrollit, fitimit dhe patologjizimit masiv duhet të zëvendësohet me një politikë të shëndetit publik që ka si synim parësor shëndetin e qytetarëve dhe mbrojtjen e të drejtave të tyre të patjetërsueshme. Selia e Shenjtë – e cila është Vëzhguese e Përhershme në Kombet e Bashkuara dhe gjithashtu OBSH-ja prej një viti tashmë – ka për detyrë të riafirmojë të drejtën e individëve për të pranuar ose refuzuar trajtime shëndetësore, veçanërisht përballë rrezikut konkret të efekteve negative, të cilat janë pjesërisht të panjohura, nga ky trajtim gjenetik eksperimental.

Dhe nëse deri më tani Bergoglio dhe kabalja e tij kanë kënaqur iluzionet e Gates, Schwab dhe Soros, ka ardhur koha që Kisha Katolike të mbrojë më të dobëtit, të pambrojturit e palindur, fëmijët dhe të moshuarit, si dhe ata që janë shantazhuar. nga cinizmi i biznesmenëve dhe komplotistëve për t’i detyruar ata të vaksinohen me një serum të kontaminuar nga linjat qelizore fetale të ndërprera. Heshtja e tanishme konspirative e Vatikanit, pas deklaratave të nxituara që bëri në fillim të pandemisë dhe miratimeve të saj të turpshme të BigPharma, do t’i ngarkohet dënimit të Sanhedrinit Romak.

Që e ka bërë veten bashkëpunëtor në një krim kundër Zotit dhe njeriut. Asnjëherë në të gjithë historinë Hierarkia nuk e ka prostituuar veten ndaj pushtetit të përkohshëm në një mënyrë kaq të turpshme dhe të neveritshme. Le të lutemi që disa peshkopë të gjejnë guximin të distancohen nga linja kolaboracioniste e Bergoglios dhe të gjejnë fjalët për të hapur sytë e atyre njerëzve të mirë që deri tani janë mashtruar nga propaganda globaliste.

Më poshtë është e gjithë memo e Kryepeshkopit Vigano

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours