Elon Musk,shokon Studion me deklaratën e tij – Kush është Presidenti “i vërtetë”?

2 min read

CEO i Tesla ishte i ftuar në një konferencë televizive ku ishte në transmetim online, u diskutimeve mbi situatën në SH.B.A – Elon Musk tha se administrata e Biden “duket se nuk ka bërë shumë” dhe vuri në dyshim se kush është në të vërtetë në krye,kjo deklaratë shokuese bëri që pjesmarrësit në studio të mbeten të çuditur nga CEO i Tesla-s

Gjatë intervistës online Elon Musk u hodh direkt në “sulm” duke lëshuar një deklaratë brutale dhe kritike për Joe Bidenin dhe regjimin e tij!

Musk paralajmëroi mediat se nëse vazhdojmë të ecim në këtë rrugë, do t’i ngjajmë Venezuelës ose një kombi socialist të ngjashëm (të cilët janë të dështuar).

CEO i Tesla e bëri këtë deklaratë të fortë duke shtruar pyetjen, se kush është lideri i këtij karnavali, duke shprehur dyshimet e tij nëse Biden është apo jo lideri i vërtetë….

Por për më shumë ndiqni videon e marrë nga kanali ynë në Rumble:

https://rumble.com/embed/v13ayyb/?pub=bbbxs
Elon Musk,shokon Studion me deklaratën e tij – Kush është Presidenti “i vërtetë”?

“Presidenti i vërtetë është ai që kontrollon teleprompterin,” tha ai. “Rruga drejt pushtetit është rruga drejt teleprompterit.”

“Më duket sikur dikush do të mbështetej aksidentalisht në teleprompter, do të ishte si Anchorman,” shtoi CEO, duke iu referuar filmit të vitit 2004 në të cilin Ron Burgundy lexon çdo gjë që shkruhet në teleprompter, edhe nëse kjo do t’i shkatërronte karrierën e tij. .

Kjo është mëse normale dhe ka një kuptim përse Elon Musk nuk dëshiron të votojë për demokratët.

Sepse Biden nuk e ftoi Teslën në samitin e EV, ndërkohë Tesla është prodhuesi më i madh i EV. AOC dhe deklarata e Warren, Sanders se Elon Musk nuk paguan taksa është një mashtrim pasi në vitin 2021 ai pagoi 11 miliardë dollarë taksa. Ngritja e urrejtjes kundër Elon është një çmenduri e Biden-it.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours