Edhe sa vite Duhet të presin Amerikanët që Mediat të kuptojnë se ata Vodhën Zgjedhjet e 2020?

3 min read

Këtë fundjavë Wall Street Journal kuptoi se mashtrimi i fshehtë i Rusisë është një gënjeshtër dhe Hillary Clinton është personi që duhet të fajësohet. Por sa kohë duhet të kalojë para se MSM të kuptojë se vodhën zgjedhjet e 2020?

Këtë fundjavë, Wall Street Journal ndau një shkrim se Hillary qëndronte pas mashtrimit Trump-Rusi.

Narrativa e marrëveshjes së fshehtë Rusi-Trump të vitit 2016 dhe më tej ishte një mashtrim i ndyrë për shekuj, dhe tani e dimë se erdhi nga lart-kandidatja Hillary Rodham Clinton. Kjo ishte dëshmia e të premtes nga menaxheri i fushatës së Clinton-it, Robby Mook, në gjykatën federale të vitit 2016, dhe ndërsa ky lajm nuk është aspak një surprizë, është ende gati për të gjetur gjurmët e gishtave të saj në armën politike.

Z. Mook dëshmoi si dëshmitar në gjyqin e prokurorit special John Durham ndaj Michael Sussmann, avokatit të akuzuar për gënjeshtra ndaj FBI-së. Në shtator të vitit 2016, zoti Sussmann mori pretendimet për një lidhje sekrete të Trump me Alfa Bank të Rusisë në FBI dhe tha se ai nuk po vepronte në emër të ndonjë klienti. Prokurorët thonë se ai po punonte për fushatën e Klintonit.

Këtë e dimë prej vitesh. Lexuesit tanë e dinë se Robby Mook, Menaxheri i Fushatës së Klintonit, ishte i pari nga blloqet në DNC të 2016-ës që tha për skandalin e marrëveshjes së fshehtë me Rusinë.

Makina Clinton mund të bëjë gjithçka që duhet për të hequr fokusin nga ajo që ishte në emailet nga DNC dhe Podesta të zbuluara nga WikiLeaks. Më vonë, Mook akuzoi Rusinë se mori pjesë në transferimin e emaileve në WikiLeaks në atë kohë. Por, kjo nuk ishte e vërtetë.

Wall Street Journal raportoi:

Shkurtimisht, fushata e Klintonit krijoi pretendimin Trump-Alfa, ia dha atë një shtypi mendjelehtë që nuk arriti t’i konfirmonte akuzat, por gjithsesi u nis me ta, më pas e promovoi historinë sikur të ishte një lajm legjitim…Fushata gjithashtu ia dorëzoi pretendimet FBI, duke u dhënë gazetarëve një tjetër justifikim për t’i portretizuar akuzat si të rënda dhe ndoshta të vërteta.

Shumica e shtypit do ta injorojë këtë lajm, por narrativa Rusi-Trump që sanksionoi zonja Clinton i bëri një dëm të madh vendit. Ajo turpëroi FBI-në, poshtëroi shtypin dhe e dërgoi vendin në një hetim tre-vjeçar askund. Vladimir Putin kurrë nuk iu afrua të bënte aq shumë dëme nga dezinformata.”

Artikulli nuk ka përmendur një gjë thelbësore. Ata nuk mund ta detyronin veten ta thoshin atë. Personi që u dëmtua shumë ishte Trump.

Trump tha: “Ku mund ta kthej reputacionin tim?”

Hillary përfitoi nga strategjia e marrëveshjes së fshehtë të Rusisë, por media e injoroi plotësisht përmbajtjen e emaileve.

Hillary e keqe do t’i shpëtojë kësaj, si dhe me gjithçka tjetër që bëri. FBI dhe DD do ta injorojnë këtë gjithashtu.
/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours