VIDEO/Jack Posobiec dhe Ekuipazhi i Lajmeve u Ndaluan në Pikën e Machinegun për një Orë nga Policia e Forumit Ekonomik Botëror …

2 min read

Jack Posobiec dhe ekipi i tij i lajmeve u ndaluan për një orë nga policia e armatosur që mbronte Forumin Ekonomik Botëror në Davos, Zvicër të hënën, teksa ishin mbledhur në tavolinën e kafenesë në trotuar. Posobiec thotë se një nga oficerët vazhdoi të drejtonte atë që ai identifikoi automatikun MP5 në Posobiec.

Posobiec, ekuipazhi i tij dhe furgoni i tyre u kontrolluan nga policia.

Paraburgimi përfundoi kur gazetarja e pavarur Savanah Hernandez u shfaq dhe refuzoi të ndalonte filmimin dhe të bënte pyetje. Një oficer i rrobave civile i tha Hernandez se kishte “një arsye” pse Posobiec po ndalohej. Vëllai i Posobiec, Kevini e filmoi ndalimin nga matanë rrugës.

https://rumble.com/embed/v137zjn/?pub=bbbxs
Jack Posobiec dhe Ekuipazhi i Lajmeve u ndaluan në Pikën e Machinegun për një orë nga Policia e Forumit Ekonomik Botëror…

Posobiec bëri një transmetim të drejtpërdrejtë pasi u lirua dhe shpjegoi se çfarë ndodhi:

Posobiec filmoi gjithashtu fillimin e ndalimit të policisë.

Benny Johnson vëren, “Forumi Ekonomik Botëror ka forcën e tij paraushtarake të kompletuar me SIMETAT @wef dhe të armatosur me armë të nivelit ushtarak. Ata po ngacmojnë dhe ndalojnë gazetarët sipas dëshirës. Me çfarë autoriteti operojnë? Kush i komandon ata? A kanë ndonjë fjalë autoritetet zvicerane?”

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours