VIDEO/Dr. Peter McCullough zbulon Planin e Bill Gates për Bllokimin e Ardhshëm dhe të Vërtetën rreth Lisë së Majmunëve …

1 min read

Të gjithë e dimë se një pandemi e re është para dyerve tona, por këtë herë nuk është virusi C-19, por lija e majmunëve.

Bota është në panik; do të mbyllemi sërish?

Dr. Peter McCullough nga https://www.americaoutloud.com/ dhe autori John Leake i https://couragetofacecovid.com/ ishin në studion e Alex Jones për të shprehur rreziqet aktuale të lisë së majmunit në mes të histerisë së shpërthimit.

Në videon e mëposhtme mund të shikoni diskutimin e tij për ngjarjen aktuale!

Mos e humbisni!

https://rumble.com/embed/v137m5p/?pub=bbbxs
Dr. Peter McCullough zbulon Planin e Bill Gates për Bllokimin e Ardhshëm dhe të Vërtetën rreth Lisë së Majmunëve …

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours