VIDEO/Clif High flet për Rikthimin e Trump dhe arsyen pse Ai e Shtyu Vaksinimin e Amerikanëve!

1 min read

Njerëzit e dinë që ne këtu mbështesim dhe adhurojmë Cliff High!

E kemi ndjekur që nga viti 2015 ku ai ndau raporte të pabesueshme dhe korrekte.

A ju kujtohet në vitin 2017, ai tregoi se Bitcoin do të arrinte 64,000 dollarë dhe më pas do të ndalonte, do të hezitonte dhe më pas do të humbte gjysmën e vlerës së tij. Pikërisht kështu ndodhi.

Për ata që ndjekin kriptomat dhe duan të dëgjojnë më shumë, duhet të dini se Cliff thotë se Bitcoin do të arrinte 100,000 dollarë.

Cliff në videon e mëposhtme flet për rikthimin e Trump dhe tregon arsyen pse ai e shtyu vaksinimin tek amerikanët.

Shikoni videon e marrë nga Rumble:

https://rumble.com/embed/v137vgf/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours