VIDEO/Bisha Klaus Schwab në Forumin e tij Ekonomik Botëror në Davos e thotë hapur “E Ardhmja po Ndërtohet nga Ne.” …

2 min read

A është e drejtë që Bisha Klaus Schwab të na trajtojë sikur të jemi kavie laboratori duke përdorur pushtimin diktatorial të botës nga doktrinat e Forumit Ekonomik Botëror?

Përse Patriotët në të gjithë botën nuk reagojnë kundër projektit WEF nga Mjeshtrat e BE-së që duan të krijojnë Apokalipsin mbarëbotëror?

Bisha Klaus Schwab nuk do të ishte sot në podium nëse ne,si Popuj në të gjithë botën nuk do ta lejonim planin e tyre ogur zi që të na ndodhë,dhe kjo që po bëjnë në Davos është Rivendosja e plotë jetës sonë si dhe e sistemit tonë financiar kryesisht perëndimor, e cila është e tejmbushur me borxhe, të pafundme dhe të dalë jashtë kontrollit.

Rivendosja financiare dhe Rendi i ri Botëror nënkupton tre objektiva madhorë:

Një reduktim masiv të popullsisë së botës,kryesisht në hapin e parë ku popullsia perëndimore ose ajo e Veriu Global ku shumica e tyre konsiderohen nga elitat globale në pushtet,si “ngrënës dhe konsumatorë të padobishëm”.

Bisha Klaus Schwab j’ua thotë copë të pranishmëve në Forumin e tij Ekonomik Botëror në Davos se “e ardhmja po ndërtohet nga ne”.

Po Bota dhe ne çfarë duhet të bëjmë cila është arma jonë që duhet të mbrojmë fëmijët dhe familjet tona nga këta përbindsha?

Po shqiptarët si do veprojnë me qeverinë e tyre që është pjesë e Axhendës së Davosit çfarë duhet të bëjnë a nuk ka ardhur koha të reagojnë pasi sic dihet nga të gjithë Shqipëria për Elitat Globale është një kafshatë që mund të përtypet lehtë pasi e kanë qeverinë e tyre të George Soros.

Patriotët duhet të aktivizohen që të mbrojnë familjen dhe jetën e fëmijëve boll më nëpër facebook dhe televizione është koha për në terren se nesër do të jetë shumë vonë.

https://rumble.com/embed/v1364dl/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours