Laboratori i Wuhanit Eksperimentoi me Linë e Majmunit vitin e kaluar dhe Raporti i Kërkimit në Journal International doli në shkurt 2022 …

1 min read

Virologica Sinica përfaqëson një revistë ndërkombëtare që tregon kërkime të fundit mbi viruset në të gjithë globin.

Revista ndau disa artikuj kërkimor origjinal të rishikuar nga kolegët, rishikime dhe letra drejtuar redaktorit, për të ndarë zhvillimet më të fundit në degët e virologjisë.

Në shkurt 2022, Virologica Sinica publikoi një projekt kërkimor fitimprurës nga shkencëtarët në Institutin e Virologjisë Wuhan në gusht 2021; në atë kohë, pandemia Covid-19 po vriste në mbarë botën.

Studimi doli në shkurt 2022.

Pulse Kombëtare raportoi se: “Instituti i Virologjisë në Wuhan grumbulloi një gjenom të virusit të lisë së majmunit, duke lejuar që virusi të identifikohej përmes testeve PCR, duke përdorur një metodë që studiuesit e shënuan për krijimin e mundshëm të një “patogjeni ngjitës”, e cila u zbulua nga The National Pulse.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours