Elon Musk reagon në Twitter për Mashtrimin Mediatik Trump-Rusi!

2 min read

Këtë të premte, Elon Musk ndau një postim në Twitter se si demokratët dhe mediat Fake News gënjejnë amerikanët për gjithçka. Ata gënjyen për mashtrimin Trump-Rusi që promovoi Hillary Clinton.

Tweet-i i Musk përfaqësonte një përgjigje ndaj postimit të Rep. Jim Jordan të hënën.

“Christopher Steele krijoi dosjen. Glenn Simpson ia shiti shtypit. Michael Sussman e çoi atë në FBI. Dhe demokratët dhe mediat ju kanë gënjyer për të gjitha”, shkroi në Twitter Rep. Jordan.

Musk tha se ishte e vërtetë.

“Të gjitha janë të vërteta, shumica e njerëzve ende nuk e dinë se një avokat i fushatës së Clinton, duke përdorur fondet e fushatës,ka krijuar një mashtrim të hollësishëm për Trump dhe Rusinë,” reagoi Musk.

“Të bën të pyesësh se çfarë tjetër është e rreme,” shtoi ai.

TGP raportoi se menaxheri i fushatës së Klintonit në vitin 2016, Robby Mook tha se Hillary personalisht miratoi shpërndarjen e akuzave false Trump-Rusi Alfa-Bank në media.

“Nuk e mbaj mend thelbin e bisedës, por me sa duket, diskutimi ishte, hej, ne e kemi këtë dhe duam ta ndajmë me një gazetar,” dëshmoi Mook.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours