Avokati Altin Goxhaj: Sot në OBSH po Vendoset fati i Njerëzimit – Plandemi Rrënim & Diktaturë përgjithmonë!

2 min read

Si çdo të diel Avokati Altin Goxhaj i ftuar në Fax News ka diskutuar një çështje shumë të rendësishme që shumë media në shqipëri as që e përmendin,ku sot mblidhet Ansambleja e OBSH e cila vendos të proçedohet për pandemin dhe pandemit që mund të vijnë.

Avokati Goxhaj deklaron se mediat në shqipëri e kanë neglizhuar totalisht ndërkohë që jo vetëm në shqipëri e kanë neglizhuar por në shumë vende të botës të hetohet si një çështje dytësore në fakt kjo është çështje parësore,arsyeja pse është parësore lidhet me këtë faktin që do t’ju prezantojë tani.

Qeveria shqiptare dhe 39 qeveritë e tjera i kanë bërë kërkese OBSH-së k’tu e përpara kohë,muaj përpara që të gjitha plandemit ose më saktë ata e quajnë pandemi,unë i quaj plandemi, jo vetëm unë, do të trajtohen nga OBSH-ja dhe do të vendos se çfarë do të bëj në Shqipëri në Amerikë në Itali,Spanjë dhe kudo,që do të thotë që ideja është që sovraniteti i vendit kur vendosin qeveritë e zgjedhur nga popujt e tyre,çfarë do të bëhet do të anashkalohen dhe me kundërshtim me kushtetutat kjo kopetencë do ti kalojë një organizate e pa zgjedhur nga askush, që drejtohet nga njerëz të cilët nuk kanë asnjë mandat nga asnjë qeveri që të vendosin se çfarë do të bëjnë qytetarët në të gjithë botën, thekson Avokati Goxhaj.

Intervista e plotë e Avokatit Altin Goxhaj:

https://rumble.com/embed/v132w0z/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours