VIDEO/Audioja e Zbuluar Ekspozon Planet e Luftës së Kinës!

1 min read

A duhet të përgatitemi për një luftë?

Audioja e fundit e zbuluar tregon planet e luftës së Kinës! A duhet të përgatitet popullsia e botës për një luftë botërore?

A është bërë me qëllim kjo krizë? – Apo, një gjë mund ta kemi gabim, kush është shkaktari!

Ndoshta e kemi gabim për njerëzit që krijuan këtë krizë! Ose ndoshta jo. Globalistët janë të gjithë të lidhur; ato janë të lidhura mes njëri-tjetrit.

I ftuari Jeff Nyquist bashkohet me mikpritësin e ftuar Mike Adams në The Alex Jones Show për të shpjeguar raportet audio të rrjedhura që zbulojnë planet e Kinës për luftë.

Shikoni videon më poshtë dhe dëgjoni zhvillimet më të fundit:

https://rumble.com/embed/v12zc3p/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours