Donald Trump shpërthen pas Dëshmive që Konfirmuan Zyrtarisht se Hillary Clinton ishte Organizatorja e “Mashtrimit të Rusisë”…

5 min read

Ish-Presidenti i 45-të i SH.B.A-së Donald Trump iu nënshtrua akuzave për tradhti për më shumë se katër vjet dhe gjatë gjithë presidencës së tij. Administrata e tij u dëmtua nga hetimi shumë-milionësh i Mueller-it, i cili në fund nuk arriti të vërtetonte asnjë provë se ai kishte bashkëpunuar me rusët për të manipuluar zgjedhjet e vitit 2020.

Ishte Hillary gjatë gjithë kohës, dëshmia e re në gjyqin Durham-Sussman konfirmon zyrtarisht, duke i dhënë fund mohimit të shfrenuar të medias se Hillary Clinton ishte organizatorja pas mashtrimit të Rusisë, për të cilën ajo kishte punuar me kaq zjarr për ta shtyrë.

“Ky është një nga skandalet më të mëdha politike në histori”, tha Trump për Fox News të shtunën në mëngjes. “Për tre vjet, më duhej ta luftoja atë, dhe të luftoja me ata njerëz të shtrembër, dhe ju nuk do ta ktheni kurrë plotësisht reputacionin tuaj.”

“Ku mund ta kthej reputacionin tim?” pyeti Trump.

“Më duhej t’i luftoja”, tha Trump. “Dhe nëse do të kishim udhëheqje të vërtetë, në vend të njerëzve si Mitch McConnell, ata do të bënin diçka për këtë. Dhe djem si Bill Barr. Ata do të kishin bërë diçka për këtë.”

“Trump tha se burimet e zbatimit të ligjit dhe komunitetit të inteligjencës të dedikuara për hetimin e tij dhe anëtarëve të fushatës së tij të vitit 2016 i shpërqendruan zyrtarët nga ajo që ‘mund të kishte qenë një rrezik real për Rusinë’”, raportoi Fox News.

Ish-menaxheri i fushatës së Clinton, Robby Mook, u pyet në gjyqin e Durham të premten në lidhje me kuptimin e fushatës së Clinton për akuzat e Alfa Bank kundër Trump dhe nëse ata kishin në plan të nxirrnin informacionin në media.

Mook dëshmoi se ai fillimisht u informua për çështjen e Alfa Bank nga këshilltari i përgjithshëm i fushatës së Clinton, Marc Elias, i cili ishte gjithashtu partner në firmën ligjore Perkins Coie.

Menaxheri i fushatës së Klintonit tha se ai ia kishte nxjerrë akuzat e pabazuara një gazetari. Diskutimi u raportua se ishte zhvilluar me kryetarin e fushatës John Podesta, këshilltarin e lartë të politikave Jake Sullivan dhe drejtoreshën e komunikimit Jennifer Palmieri.

“E diskutova edhe me Hillaryn”, dëshmoi Mook.

“Nuk e mbaj mend thelbin e bisedës, por konceptualisht, diskutimi ishte, hej, ne e kemi këtë dhe duam ta ndajmë me një gazetar,” tha Mook.

Në fund, Mook tha se Hillary Clinton miratoi nxjerrjen e akuzave për mashtrimin e Rusisë në shtyp.

“Ajo ra dakord,” dëshmoi Mook.

Kur u shtyp për detajet, Mook dëshmoi: “Gjithçka që mbaj mend është se ajo ishte dakord me vendimin”.

Gazetari i pavarur Glenn Greenwald shkarkoi një temë të gjatë që kontekstualizon pasojat e zbulimit të gjyqit Durham dhe çfarë do të thotë për Donald Trump dhe mediat amerikane.

“Miremengjes. Fushata e Klintonit shpiku një histori krejtësisht të rreme se Trump kishte një server sekret me një bankë ruse”, shkroi Greenwald në Twitter. “Dy “raportuesit” servilë partizanë që e shtynë më së shumti – @FranklinFoer dhe @NatashaBertrand – janë promovuar vazhdimisht.”

“Kjo ka qenë e njohur prej kohësh, por provat po shfaqen tani sepse avokati i Hillary është në gjyq për gënjeshtra ndaj FBI-së – dmth, ata jo vetëm që mbollën këtë dezinformatë me shtypin, por edhe me FBI-në,” vazhdoi ai. “Menaxheri i fushatës së Hillary-t, Robby Mook, thotë se Hillary personalisht e miratoi rrjedhjen e shtypit. Për të parë se cilët janë gënjeshtarët e vërtetë – cilët janë agjentët e vërtetë të dezinformimit – shikoni @chrislhayes duke tundur kokën e DNC-së teksa dy gazetarët gënjeshtarë që përhapën historinë dhe u shpërblyen – Bertrand dhe Foer – shpallin se ky mashtrim Trump/Alfa është vërtetuar.” :

“Fushata e Hillary-t jo vetëm që përdori mediat dhe FBI-në për të përhapur këtë gënjeshtër (FBI-ja hetoi dhe shpejt përcaktoi se ishte marrëzi), por vetë Hillary përdori Twitter-in për të përhapur këtë dezinformatë në një postim viral, i cili (sigurisht) mbetet pa etiketë”:

Shikoni këta 3 agjentë gënjeshtarë të dezinformimit të DNC-së që maskohen si gazetarë, të gjithë duke qeshur ndërsa shqiptojnë qëllimisht një gënjeshtër absolute të shpikur nga fushata e Klintonit është “shumë, shumë qartë” e vërtetë.

“Të njëjtët njerëz, natyrisht, miratuan gënjeshtrën e CIA-s për laptopin Biden”:

“Që nga viti 2016, askush nuk është shpërblyer më shumë se Bertrand për shërbimin me padurim si vektor i dezinformatave të CIA/DNC”, vazhdoi Greenwald. “Ajo filloi në @BusinessInsider (ku shtyu Alfa Bank), më pas u promovua në @MSNBC, më pas në @TheAtlantic, më pas @politico, tani në @CNN.”

“Gënjeshtra është monedha e tyre,” shtoi ai.

Pra, ku shkon Donald Trump për të “rikthyer reputacionin e tij” pas të gjitha gënjeshtrave të fshehta të Rusisë? Do të fillonte me mbajtjen përgjegjëse të “gazetarëve” që punuan me fushatën e Klintonit për të shtyrë në fillim mashtrimin e Rusisë.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours