Demokratia Alexandra Ocasio-Cortez sulmon të Krishterët sepse Kundërshtojnë Abortin – Bebet në bark nuk janë në jetë!

2 min read

Kongresmenja Alexandra Ocasio-Cortez (D-NY) u tall me të gjithë të krishterët që refuzuan legalizimin e abortit dhe deklaroi se foshnjat në mitër nuk janë në jetë.

“Oh… për njerëzit që thonë se po e dëmton jetën, unë besoj se kjo është jeta, mirëpo disa fe nuk e bëjnë këtë, kështu që si thua për këtë!” tha AOC, duke u tallur me të krishterët.

“Vëllezërit dhe motrat tona hebrenj – ata janë në gjendje të abortojnë sipas besimit të tyre, e dini, ka kaq shumë besime që nuk kanë të njëjtin përkufizim të jetës si të krishterët fondamentalistë… është teokratike!

Është autoritare, “tha AOC.

Ndiqni videon:

https://rumble.com/embed/v12zr1r/?pub=bbbxs

Në vitin 2019 Alexandria Ocasio-Cortez ka thënë se ndryshimi klimatik përbënte një kërcënim të tmerrshëm ndaj njerëzimit dhe është e drejtë që njerëzit të pyesin se a duhet të bëjnë fëmijë.

“Planeti ynë do të goditet nga katastrofat nëse nuk e kthejmë anijen në anën tjetër, dhe tashmë ka një konsensus shkencor se jetët e fëmijëve tanë do të jenë shumë e vështirë,” deklaronte në një video Live në Instagram teksa po i priste perimet në kuzhinë.

“Dhe kjo i bën të rinjtë të kenë një pyetje legjitime, “A është në rregull që të bëjmë fëmijë?”

Në ato vite Ocasio Cortez, e vetëquajtur social-demokrate, e bëri ndryshimin klimatik një çështje të rëndëdishme në axhendën e saj politike derisa u zgjodh.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours