Davos-Zvicër: Forumi Ekonomik Botëror,Siguron 5,000 Trupa Ushtarake si dhe Ndalon fluturimet për Takimin e saj WEF!

3 min read

Forumi Ekonomik Botëror do të mblidhet në Davos të Zvicrës për takimin vjetor të globalistëve që duan të skllavërojnë popullsinë botërore.

Elitat kanë siguruar tashmë masa sigurie për pjesëmarrësit, ku Zvicra ofroi 5,000 trupa ushtarake si dhe ndalon fluturimet të zbatuar rreptësisht, veçanërisht për konferencën.

Pse u duhen këto masa për takimin? Ndoshta ky do të ishte diçka më shumë se një diskutim i thjeshtë për ekonominë?

Sipas Reuters, për sigurinë e elitës globale, Zvicra ka ofruar 5,000 anëtarë të ushtrisë së saj për të ndihmuar forcën e policisë lokale gjatë takimit vjetor të WEF-së të këtij viti nga 22 maj dhe 26 maj. Që tani, shumë ushtarë tashmë janë duke ngritur gardhe sigurie rreth kompleksit të takimit ndërsa anëtarët e Forcave Ajrore Zvicerane do të fluturojnë lart gjatë konferencës për të siguruar ruajtjen e një zone të ndaluar fluturimi.

Konferenca globaliste do të përfshijë deri në 2,000 liderë politikë dhe të industrisë, të cilët do të mblidhen për të diskutuar planet e tyre për “rimëkëmbjen e pandemisë, trajtimin e ndryshimeve klimatike, të ardhmen për punën, përshpejtimin e kapitalizmit të palëve të interesuara dhe shfrytëzimin e teknologjive të reja”.

WEF ka qenë një burim polemikash në vitet e fundit, veçanërisht që nga fillimi i pandemisë COVID-19, e cila korrespondoi me zbulimin dhe zbatimin e agjendës “Rivendosja e Madhe” e grupit.

Rivendosja e Madhe është një plan socialist radikal i hartuar nga këto elita globale që “kërkon të ‘shtyjë butonin e rivendosjes’ në ekonominë globale” dhe të krijojë një rend të ri global radikal që duket se imiton nga afër shumë aspekte të Sistemit Kinez të Kreditit Social. Një artikull i vitit 2016 nga WEF i titulluar “Mirë se erdhe në 2030. Unë nuk zotëroj asgjë, nuk kam privatësi dhe jeta nuk ka qenë kurrë më e mirë” përshkruan vizionin e elitave për të ardhmen, i cili në thelb zbret në “Ti nuk do të zotërosh asgjë dhe do të Bëhu i lumtur.”

Kryetari i WEF, ekonomisti gjerman Klaus Schwab, ka lavdëruar vazhdimisht presidentin komunist kinez Xi Jinping për “arritjet e rëndësishme sociale dhe ekonomike” që kanë ndodhur nën “udhëheqjen e tij” diktatoriale.

Shikoni videon:

https://rumble.com/embed/vqle3m/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours