Ish-Presidenti Trump Sinjalizon: Dr. Oz duhet ta Shpallë Veten fitues Përpara se të Numërohen Fletëvotimet me …

2 min read

Ish-presidenti Trump ndau një mesazh urgjent për dr. OZ.

Në mesazhin e fundit në Truth Social, Presidenti i 45-të tha se Dr. Oz duhet të shpallë fitoren përpara se të numërohen fletëvotimet e dërguara me postë.

Trump miratoi Dr. OZ dhe kandidati është duke udhëhequr milionerin e fondit mbrojtës, Dave McCormick, me mbi 1500 vota. Megjithatë, ka një grumbull prej mbi 20,000 fletëvotimi me postë që presin të numërohen.

Shikoni mesazhin e Trump:

BBC raportoi:

Ish-Presidenti Donald Trump i ka kërkuar mjekut të famshëm Mehmet Oz që të shpallë fitoren në zgjedhjet paraprake të Senatit Republikan të Pensilvanisë të së martës, shumë të afërt për t’u thirrur, edhe pse votat tregojnë ngushtimin e epërsisë së tij.

Me mbi 95% të votave të numëruara, Dr Oz kryeson me 31.2% të votave, krahasuar me 31.1% për kundërshtarin Dave McCormick.

Ligji i shtetit thotë se duhet të bëhet një rinumërim nëse diferenca e fitores së një kandidati është nën 0.5%.

Mijëra fletë votimi të dërguara me postë duhet ende të numërohen.

Të mërkurën, zoti Trump shkruajti në Truth Social,në platformën e tij të re të mediave sociale – për të hedhur postimin e tij mbi zgjedhjet dhe për të njoftuar ndjekësit e tij se Dr Oz, një kirurg më i njohur për paraqitjen e tij në Oprah Winfrey Show, kishte fituar.


/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours