Elon Musk Postoi në Twitter se Ai e dinte se Twitter po Mashtronte Numrat e tij dhe po Gënjen për këtë Para Ofertës së tij për ta blerë …

1 min read

Javën e kaluar Elon Musk shkroi në Twitter se blerja e tij e Twitter ishte vënë në pauzë, në mënyrë që të mund të shqyrtonte nëse pretendimet e tyre për më pak se 5% llogari të rreme/spam ishin të sakta.

Musk vazhdon të flasë hapur për këtë mashtrim të mundshëm të kryer nga kompania Twitter ndaj publikut dhe investitorëve.

Në një intervistë të fundit, ai e krahasoi blerjen e Twitter me blerjen e një shtëpie të infektuar nga termitet.

Të martën, artisti i muzikës country John Rich iu përgjigj një postimi të Elon Musk duke sugjeruar se Musk duhet të ketë ditur për problemin e robotëve me Twitter dhe gënjeshtrat e bordit dhe oficerëve të tij përpara se të ofronte blerjen e kompanisë.

Elon Musk u përgjigj: “Absolutisht”.

BUM!

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours