VIDEO/Zbulohet Plani Sekret: Deep State po bën të Pamundurën për të Shkatërruar Amerikën! …

1 min read

Amerika do ta ekspozojë armikun e saj në rrugën e saj të vështirë! Dhe kjo nuk është e lehtë!

Njerëzit mendojnë se beteja e vërtetë në SHBA është midis Republikanëve kundër Demokratëve! Nëse e mendoni dhe jeni një nga ata, ju po mashtroni veten.

Nacionalistët po luftojnë kundër Globalistëve!

Beteja e vazhdueshme është mes njerëzve që e duan vendin e tyre dhe atyre që duan ta shkatërrojnë atë.

LIRIA kundër Skllavërisë!

Deep State po bën të pamundur për të shkatërruar Amerikën!

Jay Dyer nga gust u prit nga The Alex Jones Show dhe ndan së bashku planin sekret të lojës për Kolapsin e Amerikës.

Shikoni videon:

https://rumble.com/embed/v12ofjh/?pub=bbbxs

Fabrika e Fshehtë e Shkatërrimit të Amerikës – E EKSPOZUAR! e cila u shfaq për herë të parë në The True Defender !.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours