VIDEO/Parashikimi i Charles Nenner: 1/3 e Popullsisë Botërore nuk do t’i Mbijetojë dot Ciklit të Ardhshëm të Luftës!

3 min read

Charles Nenner është një ekspert i njohur i ciklit gjeopolitik dhe financiar. Ai tha se bota do të fillojë një cikël të madh lufte deri në vitin 2023.

Lloji i luftës do të jetë i ngjashëm me Luftën e Dytë Botërore, por, këtë herë, shumë më i madh. Nenner tha: “Puna e ciklit që bëj mbi luftërat fillon në Perandorinë Mandarin 3000 vjet përpara se Jezusi të vinte në këtë botë…”

Cikli i gjatë merr vetëm luftërat e mëdha.

Luftërat në Kore dhe Irak nuk u shfaqen.

Pra, unë them se Cikli i madh i Luftës ka përfunduar, dhe kjo do të jetë një luftë e madhe sepse të voglat as nuk shfaqen.

Pra, jam shumë i shqetësuar. . . . Ishte një profet hebre që një herë tha: “Lufta e fundit do të zgjasë 8 minuta”.

Askush nuk e mori seriozisht këtë sepse si mund të zgjasë një luftë 8 minuta? Tani kemi një ide pse një luftë mund të zgjasë vetëm 8 minuta. Gjërat mund të qetësohen në afat të shkurtër këtë verë. Pastaj, vitin e ardhshëm, mund të fillojë përsëri me fuqi të plotë dhe e gjithë kjo është shumë e rrezikshme.”

Nenner parashikoi, “Është shumë interesante se si e llogaritni diçka të tillë. Është e njëjta mënyrë që ju llogaritni një cikël në IBM. Kur e shihni IBM duke rënë, ju mund të merrni një objektiv çmimi përmbys, të cilin ne e kemi. Ju mund të bëni të njëjtën gjë gjatë ciklit të luftës.

Rreth një e treta e popullsisë nuk do të mbijetojë në këtë botë.”

Mbi 2.5 miliardë njerëz do të vdesin gjatë luftës së ardhshme botërore, dhe ajo është afër; Nenner shtoi, “Po, numrat thonë se nëse keni një luftë botërore, ajo do të marrë 1/3 e popullsisë.”

Për financat, ai tha se “Po ndodh një katastrofë në obligacione. Kanë humbur kapitalin dhe nuk do ta marrin më. Është e njëjta gjë që po ndodh në aksione.”

Njerëzit duhet të tregtojnë aksione në fillim të vitit, por tani do të përkeqësohet për aksionet dhe obligacionet. Objektivi tjetër negativ është “15,000 në DOW”, dhe përfundimisht do të arrijë rreth “5,000 në DOW”.

Më tej, eksperti tha se ushqimi nuk do të ishte kurrë më i lirë, kështu që mungesat ushqimore dhe rritja e madhe e çmimeve janë ato që do të pasojnë në të ardhmen. Një tjetër parashikim është se nafta do të vazhdojë të rritet dhe do të arrijë në 150 dollarë për fuçi dhe më vonë mund të arrijë në 250 dollarë për fuçi.

Në lidhje me arin, Nenner tha se së shpejti do të arrijë @2500 dhe nëse bota do t’i kthehet standardeve të arit, do të arrijë në 40,000 dollarë për ons.

Shikoni videon më poshtë

https://rumble.com/embed/v12qqif/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours