VIDEO/Doktori në “Mirëmëngjes Amerikë” Rrëfen se Vaksinat e C-19 mund të Shkaktojë SIDA-n!

2 min read

Kontribuesja e lartë mjekësore e ABC News pati të ftuar Dr. Jennifer Ashton i cili rrëfeu se injeksionet përforcuese C-19 mund të shkaktojnë SIDA.

Ishte një diskutim rreth studimit të ri të ndarë nga revista e rishikuar nga kolegët The Lancet. Dr. Ashton tha se doza e katërt e vaksinës Pfizer dhe Moderna shkakton rritje të antitrupave, duke çuar në ndërprerje të sistemit imunitar.

Nuk ka ende prova për këtë, por po ndodh. Dr. Ashton tha se “një fenomen imunitar i njohur si toleranca ku, nëse tashmë keni nivele të larta të antitrupave dhe merrni një përforcues tjetër, sistemi juaj imunitar mund të fillojë të thotë, ‘Për çfarë më nevojitet?’ dhe disi të fillojë të mbyllet. ”

https://rumble.com/embed/v12oarj/?pub=bbbxs

Mjeku sugjeroi që njerëzit mbi 50 vjeç e lart dhe njerëzit me gjendje mjekësore kronike ende të rriten, para asgjëje, “Të gjithë të tjerët, mos mendoni se më shumë nxitje është zgjidhja. Nuk e dimë ende se është kështu.”

Ne kemi raportuar më parë për këtë çështje, por mediat kryesore nuk deshën ta mbulojnë këtë histori. Na kanë quajtur teoricienët e konspiracionit, por tani doli e vërtetë!

Shikoni videon më poshtë:

https://rumble.com/embed/v12obpp/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours