Zyrtare: Elon Musk njofton se për Herë të parë do të Votojë Republikanët pas kaq Shumë Vitesh Votimi për Demokratët …

3 min read

Është zyrtare, Elon Musk nuk do të votojë më për demokratët. Falë përqafimit të partisë ndaj politikave destruktive dhe ideologjive autoritare, Independenti i regjistruar prej kohësh njoftoi synimet e tij për të votuar republikanët për herë të parë.

Në një intervistë në “All-In Podcast” të hënën, Musk shpjegoi se ai nuk e sheh veten “as republikan dhe as demokrat” dhe do ta përshkruante veten si më “të moderuar”, megjithatë, ai gjithmonë ka tërhequr levën për tu largua, gjë që nuk do të ndodhë këtë herë.

“Kam votuar me shumicë dërrmuese për demokratët, historikisht. Si, nuk jam i sigurt. Mund të mos kisha votuar kurrë për një republikan, thjesht për të qenë i qartë.

Tani këto zgjedhje do t’i bëj.”

Musk gjithashtu kritikoi paaftësinë e administratës Biden, veçanërisht në krahasim me katër vitet e mëparshme nën Trump.

“Kjo administratë duket se nuk ka bërë shumë”, vazhdoi Musk. “Administrata Trump, duke lënë mënjanë Trumpin, i cili kishte shumë njerëz në administratë që ishin efektivë në kryerjen e gjërave.”

Ndiqni videon:

https://rumble.com/embed/v12k1m7/?pub=bbbxs
Elon Musk: Për herë të parë do të votojë Republikanët pas kaq vitesh për Demokratët.

Njoftimi i Musk erdhi gjatë së njëjtës intervistë ku ai kritikoi Bidenin duke deklaruar se ishte një President kukull që kontrollohet nga kushdo dhe që qëndron pas teleprompterit.

https://rumble.com/embed/v12k17h/?pub=bbbxs
Elon Musk. Biden është thjeshtë një President Kukull dhe jo President i vërtet që kontrollon teleprompterin e tij …

Elon Musk goditi bedelin Joe Biden në një intervistë në “All-In Podcast” të hënën.

Musk tha se Joe Biden është thjesht një kukull dhe jo një presidenti i vërtetë që është kushdo dhe që kontrollon teleprompterin e tij.

“Është e vështirë të thuash se çfarë po bën Biden, të jem i sinqertë”, tha Musk. “Presidenti i vërtetë është ai që kontrollon teleprompterin. Rruga drejt pushtetit është rruga drejt teleprompterit.”

“Nëse dikush do të mbështetej aksidentalisht në teleprompter, do të ishte si “Anchorman” – “UUASDF123”, “deklaroi Elon Musk.

Nuk është çudi që sondazhet po tregojnë se njerëzit po largohen nga Partia Demokratike në grup.

Njoftimi i Elon Musk duhet vetëm të përshpejtojë procesin.
/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours