Eksluzive: Ish-Presidenti Trump me Mbështetësit e tij Arrijnë, 81 Fitore dhe 3 Humbje – Amerikanët duan ta bëjnë Përsëri Amerikën të Madhe …

2 min read

Mbështetjet e ish-Presidentit Trump janë të arta. Pas natës së kaluar, rezultatet e Presidentit Trump deri më sot janë 81-3-1 (Oz).

Mbrëmë ishte një tjetër fitore e madhe për amerikanët që duan ta bëjnë Amerikën përsëri të madhe. Mbështetësit e ish-Presidentit Trump ishin fituesit më të mëdhenj.

Këtu janë rezultatet e deritanishme:

Rekordi i përgjithshëm në miratimet e Presidentit Trump – 81 fitore, 3 humbje*, 1 TBD (oz)

  • Herbster, Cawthorn dhe McGeachin

PRIMARET

17 maj: Idaho, Kentaki, Oregon, Karolina e Veriut dhe Pensilvania (23-2-1 TBD)

Idaho-Senati: Crapo, Mike
Idaho-Guvernator: McGeachin, Janice
Idaho-01: Fulcher, Rus

Kentaki-Senati: Paul, Rand
Kentaki-01: Comer, James
Kentaki-02: Guthrie, Brett
Kentaki-04: Massie, Thomas
Kentaki-05: Rogers, Hal
Kentaki-06: Barr, Andy

Karolina e Veriut-Senati: Budd, Ted
Karolina e Veriut-03: Murphy, Greg
Karolina e Veriut-05: Foxx, Virxhinia
Karolina e Veriut-07: Rouzer, David
Karolina e Veriut-08: Peshkopi, Dan
Karolina e Veriut-09: Hudson, Richard
Karolina e Veriut-10: McHenry, Patrick
Karolina e Veriut-11: Cawthorn, Madison
Karolina e Veriut-13: Hines, Bo

Pensilvani-Senati: Oz, Mehmet
Pensilvani-Guvernatori: Mastriano, Doug
Pensilvania-08: Bognet, Jim
Pensilvania-10: Perry, Scott
Pensilvania-11: Smucker, Lloyd
Pensilvani-13: Joyce, John
Pensilvania-14: Reschenthaler, Guy
Pensilvania-16: Kelly, Mike

10 maj: Nebraska në Virxhinia Perëndimore (3-1)

Guvernatori i Nebraskës: Herbster, Charles
Nebraska-03: Smith, Adrian

Virxhinia Perëndimore-01: Miller, Carol
Virxhinia Perëndimore-02: Mooney, Alex

3 maj: Indiana, Ohio (22-0)

Indiana-02: Walorski, Jackie
Indiana-03: Banks, Jim
Indiana-04: Baird, Jim
Indiana-05: Spartz, Victoria
Indiana-06: Pence, Greg
Indiana-08: Buckshon, Larry

Ohio-Senati: Vance, J.D.
Ohio-Sekretar i Shtetit: LaRose, Frank
Prokurori i Përgjithshëm i Ohajos: Yost, Dave
Thesarari i Ohajos: Sprague, Robert
Ohio-Auditor: Faber, Keith
Ohio-01: Chabot, Steve
Ohio-02: Wenstrup, Brad
Ohio-04: Jordan, Jim
Ohio-05: Megjithatë, Bob
Ohio-06: Johnson, Bill
Ohio-07: Miller, Max
Ohio-08: Davidson, Warren
Ohio-10: Turner, Mike
Ohio-12: Balderson, Troy
Ohio-13: Gilbert, Madison Gesiotto
Ohio-15: Carey, Mike

1 mars: Teksas (33-0)

Teksas-Guvernatori: Abbott, Greg
Teksas-Toger Guvernator: Patrick, Dan
Teksas-Prokuror i Përgjithshëm: Paxton, Ken*
Teksas-Komisioneri i Bujqësisë: Miller, Sid
Kontrolluesi i Teksasit: Hegar, Glenn
Komisioneri në Teksas-Tokë: Buckingham, Dawn*
Teksas-04: Fallon, Pat
Teksas-05: Gooden, Lance
Teksas-06: Ellzey, Jake
Teksas-10: McCaul, Michael
Teksas-11: Pfluger, gusht
Teksas-12: Granger, Kay
Teksas-13: Jackson, Ronny
Teksas-14: Weber, Randy
Teksas-15: De La Cruz, Monica
Teksas-19: Arrington, Jodey
Teksas-22: Nehls, Troy
Teksas-24: Van Duyne, Beth
Teksas-25: Williams, Roger
Teksas-26: Burgess, Michael
Teksas-27: Cloud, Michael
Teksas-31: Carter, John
Teksas-36: Babin, Brian
Teksas-38: Hunt, Uesli
Texas-SD-08: Paxton, Angela
Texas-SD-11: Middleton, Mayes
Texas-SD-24: Flowers, Pete*
Texas-SD-31: Sparks, Kevin
Texas-HD-15: Toth, Steve
Texas-HD-31: Guillen, Ryan*
Texas-HD-61: Frazier, Frederick
Texas-Tarrant Co.-Gjyqtar: O’Hare, Tim
Texas-Tarrant Co.-Prokuror i Qarkut: Sorrells, Phil*

*përparuar në balotazh
/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours