Av.Goxhaj: Platforma ime si Kandidat për Avokatin e Popullit do të jetë Kundër Axhendës Soros për Shpopullimin e Shqipërisë …

10 min read

Kujtesë publike para shpalljes së Platformës time si Kandidat“për Avokatin e Popullit kundër Axhendës Soros për Shpopullimin e Shqipërisë”

Nga Avokati Altin Goxhaj

LUFTA IME 2003-2023: NARRATIVA POLITIKE MBI AXHENDËN SOROS SI E VETMJA BETEJË QË PËRCAKTON FATIN E LUFTËS PËR SHPËTIMIN E SHQIPËRISË NGA ZHBËRJA dhe.. dhe shpjegimit se pse Opozita asnjëherë nuk më referohen pavarësisht përdorimit (shpesh kepërdorimit) terminologjik gjysmak të tezave të mia (të pareferuar) nga Sali Berisha, Ilir Meta ndërkohë që kur sheh debatet politike të mbrëmjes nëpër televizione, sheh se si të gjithë analistat dhe politikanët e leshit vazhdojnë të tjerrin leshin e tyre 10 vjeçar por nuk fshehin dot se sa të drejtë por edhe influente janë tezat e mia në politikën dhe realitetin shqiptar!

HYRJE

Në 9 Shtator 2021, kur Basha përjashtoi Berishën, Andi Bejtja e plasi live në ekranin e vetëm opozitar por edhe më censurues ndaj meje, në Syri Tv:“PD humbi 8 vite për të ardhur tek fjalët që ka thënë Altin Goxhaj para 8 vitesh.” Por pas këtyre fjalëve, Censura ndaj meje u bë më e egër se kurrë (sdms tek Syri i ÇimPekës së Berishës, Metës dhe Veliajt)!

Dhe ju e dini që si Sali Berisha dhe Ilir Meta, të vetmit përdorues (të vonuar por gjths të vetëm) të tezave të mia mbi Soros, por edhe dëshmitarë të afërt (por edhe përfitues) të gjithë kalvarit tim prej 2 dekadash, nuk kanë guxuar, as për respekt publik (ai personal i dhënë drejtpërdrejtë në fakt, s’më ka munguar ndër vite) të më përmendin një herë të vetme emrin në televizione apo aktivitete politike në lidhje me tezat përkatëse!

[Madje edhe kur Opozita organizoi tubim në Bulevard për Ballkanin e Soros, unë as ftesë për pjesmarrje nuk mora e le më për të folur publikisht, megjithëse isha pikërisht unë që e kisha zbuluar dhe plasur në media vetë komplotin që në javën e fundit të Korrikut 2018!].

🟥 KALVARI I NARRATORIT PËR SHKAK TË NARRATIVËS

👉 Fillimisht Ju kujtoj që nuk shërohet dot asnjë sëmundje vdekjeprurëse (nga ato të kurueshme), po nuk përcaktove diagnozën e saj! Sepse vetëm kur ti përcakton diagnozën (llojin e sëmundjes), ti mundesh ti gjesh ilaçin..

👉 Ashtu si në mjekësi vlera e MJEKUT përcaktohet nga aftësia e tij për të diagnostikuar drejt sëmundjen dhe gjetur ilaçin, adhtu edhe VLERA E POLITIKANIT ËSHTË TË PRODHOJË (apo përqafojë) TEZA TË DREJTA POLITIKE sdms mbi identifikimim e cënimit “të interesit kombëtar” dhe gjetjes së rrugëzgjidhjeve efikase për mbrojtjen e tyre!

👉 Diagnostikimi dhe Shërimi i sëmundjeve politike ndodh veç në rast se ti përcakton:

TEZËN BAZË TË DEBATIT POLITIK (NARRATIVËS POLITIKE) =

+ 1️⃣ÇFARË PO NDODH?

+ 2️⃣KUSH PO E BËN?

+ 3️⃣SI PO E BËN?

+ 4️⃣SI MUND TA PENGOJMË?

👉 Nëse këtë sëmundje vdekjeprurëse dikush po e shkakton me qëllim, detyra kryesore e vrasësit është të mos lejojë që “MJEKU DIAGNOSTIKUES” të dëgjohet!

👉 Në politikë mjeti pengues është ose “eleminimi fizik” ose “eleminimi politik” (censurimi).

👉 Në rastin tim (si autori i hershëm i Tezave bazë) pasi ka dështuar “eleminimi fizik”,[për shkak të kujdesit tim që çdokush ta kuptojë kush është vrasësi dhe kjo ti sjellë atij kosto më të lartë se përfitimi (dhe një herë në Nëntor 2019 kjo u vërtetua)],ajo që ka ndodhur është përballja me përpjekjen e përditshme për “eleminimin politik” dmth zhdukjen e komanduar nga debati politik me urdhër të VRASËSIT TË SHQIPËRISË: MAFIES SOROS!

[Nuk besoj se njihni aktivist politik më të censuruar në çdo televizion (përveç Fax News) dhe më nën presion se unë në 20 vjet (rekord kombëtar 32 gjyqe dhe kallzime penale, dhjetra arrestime, bllokime me dekada të llogarive bankare, falimentim të paligjshëm të dyqanit, prishje prone të pakompensuar, gjoba, shantazhim të bashkëpunëtorëve, etj). Për të mbijetuar në këtë luftë të zgjedhur me ndërgjegje, më është dashur të transformoj 100% stilin e jetës dhe mbi të gjitha mirëqënien personale si e vetmja mënyrë për të mbijetuar dhe vazhduar këtë këtë kauzë patriotike!]

👉 Ndaj dhe Beteja ime reale në këto 2 dekada ka qenë për të ngritur në rrafshin e narrativës politike kombëtare nevojën për të ndërgjegjësuar dhe për të mos lejuar fshehjen eDIAGNOZËS SË VËRTETË TË SËMUNDJES VDEKJEPRURËSE QË PO VRET SHQIPËRINË:AXHENDËN SOROS!

👉 Por megjithëse duket e çuditshme, beteja ime e vërtetë mbi Narrativën Politike është me Opozitën dhe jo më me Regjimin, [sepse Regjimi ka dështuar ta fshehë dhe të më eleminojë (fizikisht apo politikisht)],sense e vetmja barrierë që i ka mbetur Mafies Soros për të më penguar, është Opozita që në një formë a tjetër, me hir apo pahir, me kontroll, negociata, pazar, apo shantazh mbetet e influencuar nga Soros!

“Mjafton të mbani larg dhe në hije Avokatin Goxhaj, se të tjerat negociohen”

🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

🟥 KALVARI I NARRATIVËS SË AXHENDËS SOROS TË SHPOPULLIMIT..

👉 Termi “SHPOPULLIM” është vendosur në qendër të narrativës politike (si “SËMUNDJA BAZË VDEKJEPRURËSE”) për herë të parë në Fjalorin Politik Shqiptar nga unë në vitet 2015 por peshë zuri veç kur u hap Fax News në 2017 sepse bashkë me hapësirën që më jepej që më parë tek Gazeta Telegraf dhe Gazeta Standard, pas Marëveshjes së 17 Majit 2017, opinioni publik filloi të kishte vëmendje për tezat e mia!

👉 Deri sa e adresova unë, termi shpopullim ishte thjesht një koncept periferik që plotësonte kuptime fjalish, jo SËMUNDJA BAZË VDEKJEPRURËSE!

👉 Por unë asnjëherë nuk përdora termin “SHPOPULLIM” pa e bashkuar me termin “AXHENDA SOROS” por edhe këtë të shoqëruar me 2 terma bazë që përbëjnë një FORMULË TË VETME: “AXHENDA SOROS PËR RRËNIMIN, FALIMENTIMIN DHE SHPOPULLIMIN E SHQIPËRISË” dhe kjo e komplementuar me frazën e domosdoshme“DHE RIPOPULLIMIN ME ARABË, AFRIKANË DHE AZIATIKË”.

👉 Por sado u përpoqa, Klasa politike bënte sikur ishte shurdhe, por vite më pas, veç 2 persona e adoptuan termin SHPOPULLIM (por si “pasojë e keqeverisjes”), dhe ata ishin Sali Berisha dhe Ilir Meta!

[Meta ishte i pari që e adoptoi termin “AXHENDA SOROS PËR SHPOPULLIM” se ju desh në 2019 kur goditi Sorosin, por e la shpejt pas takimit me Alex Soros, duke përdorur herë pas here termin e vetëm “AXHENDA” pa Soros!]

👉 Berisha e nisi me Foltoren diçka por pastaj e la Sorosin si Axhendë Shpopullimi dhe u përqëndrua veç te termi “SHPOPULLIM” duke “e harruar” herë pas here termin Axhenda! Sidomos në Kuvendin e PD ku Soros mbeti veç Armiku i tij dhe kurrfarë Axhende Shpopullimi!

👉 Aktualisht pas shumë vitesh, megjithë censurën zyrtare, klasa politike, analistët dhe media u detyruan të pranojnë 1 vit më parë se paska një fenomen shpopullimi por kjo “vikërka” si “pasojë e papërgjegjshmërisë së klasës politike e cila ka hallin të vjedhë dhe jo të zgjidhë hallet e popullit që po ikën”. Kurrfarë Axhende Shpopullimi!

👉 Në fakt të gjithë narrativën politike në Shqipëri direkt apo indirekt e kontrollon Networku Sorosian dhe kjo është arsyeja kryesore pse unë jam në censurë totale dhe i vetmi Televizion që kam hapësirë është FAX News TV dhe veç 2 gazetat e mësipërme dhe JOQ Albania, CNA, Covitas, PublikLive, apo jo rrallë edhe Hashtag më japin hapësirë për të artikuluar tezat e mia!

👉 Mafia Soros, sot ka hequr dorë nga fshehja e Shpopullimit, pasi faktet janë ulëritëse, por ajo që ka hall të eleminojë pikësëpari lidhjen e shkakut me pasojën dmth që SHPOPULLIM ka por ky është FENOMEN dhe JO AXHENDË (plan që zbatohet) dhe mos me leju në asnjë mënyrë që pas këtij plani fshihen armiqtë e Shqipërisë MAFIA SOROS e le më pas që kjo ndodh në bashkëpunim me GREQINË dhe SERBINË!

👉 Kjo është arsyeja pse Berisha dhe Meta, të vetmit guximtarë që artikulojnë herë pas here termin AXHENDË SHPOPULLIMI nuk guxojnë të plotësojnë formulimin e plotë të tezës themelore që pëcakton Fatin e Politikës dhe beteja reale të saj:

🟥 AXHENDA SOROS

🟥 PËR RRËNIMIN, FALIMENTIMIN DHE SHPOPULLIMIN E SHQIPËRISË

🟥 PËR TA KTHYER NË ÇIFLIG TË SOROS ME SKLLEVËR ARABË, AFRIKANË DHE AZIATIKË!

👉 Kjo është edhe arsyeja, se pse sot në debatin politik (narrativa politike) unë mbetem nën censurë absolute si nga mediat e regjimit dhe ato të opozitës, por dhe nga vetë lidershipi politik opozitar, përfshi Sali Berishën dhe Ilir Metën, ku të gjithë përpiqen të fshehin ekzistencës dhe rolin time politik, sdms kur artikulojnë copëza gjysmake të tezave bazë të prodhuara nga unë politikisht në këto dekada: SEPSE NUK GUXOJNË TË ARTIKULOJNË DIAGNOZËN E PLOTË SË SËMUNDJES QË PO VRET SHQIPËRINË!

🟥 Sepse shpresojnë të ulin koston personale dhe të bëjnë pazar me vrasësin (sepse “si kanë thënë ende të gjitha” pra ka ende diçka për pazar) 😉

Ndaj dhe Pjesa e Parë e Platformës së Kandidatit për Avokat i Popullit kundër Axhendës Soros për Shpopullimin e Shqipërisë, DO TË JETË INSTRUMENTI BAZË I INSTITUCIONALIZIMIT TË TEZAVE BAZË QË DO DOMINOJNË POLITIKËN NË VITET 2023-2025!

Ndaj që nesër unë filloj përballjen publike dhe politike, si Beteja e Re Patriotike për Shpëtimin e Shqipërisë!Kjo është arsyeja kryesore e kandidimit tim, ndaj dhe në të vërtetë unë s’do të kem përballë kandidatë të mazhorancës apo lulzimsave, por vetë Sorosin, madje plot 2 ushtarë, një në përballje, dhe një rezervë!

Të tjerët janë vetëm për të kompletuar dekorin e inflacionimit dhe zhvleftësimit të Narrativës bazë AntiSoros!Sepse konkurimi për Avokatin e Popullit është në fakt Dueli ANTISOROS vs SOROS!

Dhe absolutisht asgjë tjetër!

P.s.

Kjo e shpjegon se pse

▶️ NXJERRJA JASHTË Kuvendit të PD të masës kritike të kandidatëve konservatorë antisoros, dhe mos nominimi fare i shumë të tjerëve me pikëpamje konservatore dhe antisoros, si dhe

▶️ RICIKLIMI 100% i kolonarëve të Soros në PD, nuk ishte çështje brrylash të lidershipit ishLulzims të kthyer në Berishist, (e aq më pak çështje numërimi votash dhe ju e kuptoni se pse nuk u botua kurrë lista e votave për çdo kandidat) por pjesë integrale e Axhendës Soros e negociuar pikërisht nga Networku Soros si masë preventive për të mos lejuar institucionalizimin e Narrativës së Re Politike Konservatore Sovraniste AntiSoros që do dominojë debatin politik në vitet 2023-2025!

Dhe Pjesa e Parë e Platformës së Kandidatit për Avokat të Popullit do ta institucionalizojë këtë muaj 🙂

Më ndiqni nesër 🙂

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours