Ish-Gjenerali Mike Flynn “Godet” Woke DOJ të FBI-së me një Padi Masive …

4 min read

Nga të gjithë zyrtarët e Trump të persekutuar dhe ndjekur penalisht nga Deep State dhe agjentët e tij, ish-gjenerali Mike Flynn u trajtua ndoshta më i keqi. Ai dhe emri i tij i mirë u tërhoqën zvarrë nëpër baltë nga vite të tëra hetimesh, me atë që pa karrierën e tij të avullonte dhe kursimet e tij të pensionit të shpërthyen në kokrra, të gjitha pas një akuze të rreme të shtyrë nga mashtruesit radikalë dhe hackers.

Epo, tani Flynn është në rrugën e luftës dhe ai dëshiron të marrë shpagim nga FBI dhe DOJ, pasi ai sapo i tronditi ata me një padi masive në të cilën ai po kërkon 50 milionë dollarë nga ato palë të lartpërmendura për “ndjekjen e tyre keqdashëse” të tij, ndjekje penale me qëllim të keq. që lidhej me hetimin e marrëveshjes së fshehtë të Rusisë tashmë të diskredituar.

Padia që ai ngriti njihet si Formulari 95 i Kërkesës Civile. Sipas Just the News, kërkesa “u dorëzua më 22 shkurt. Ai emëron DOJ, FBI, Zyrën e Prokurorit të SHBA në Uashington D.C., zyrën e Këshilltarit Special Robert Mueller dhe Zyrën Ekzekutive të Presidentit si të pandehur të mundshëm dhe pretendon ish-Presidentin Barack Obama dhe FBI kishte një hakmarrje kundër tij që paragjykonte veprimet e tyre.”

Në pretendimin, të siguruar nga Just the News, Flynn dhe ekipi i tij ligjor pretendojnë se “Nga të gjithë të emëruarit e Presidentit Trump, Shtëpia e Bardhë e Obamës e urrente Flynn më së shumti” dhe më pas vazhdon me renditjen e parregullsive që ndodhën në rastin e tij, parregullsitë që ai thotë të tregojë hakmarrjen e FBI-së ndaj tij.

Pretendimi gjithashtu pretendon se, duke filluar nga korriku i vitit 2016, “FBI filloi të shprehte përbuzje për kandidatin Donald J. Trump dhe filloi të shqyrtonte mënyrat në të cilat mund të pengonte Donald Trump si kandidat ose si President, nëse ai do të fitonte zgjedhjet e 2016 .”

Në vazhdim, ai përsëri pretendon se FBI kishte një hakmarrje të veçantë kundër tij dhe dëshirë për t’i bërë keq atij me ndjekjen keqdashëse, duke thënë:

“Si pjesë e këtyre përpjekjeve, FBI filloi të synonte Flynn. Flynn nuk ishte i huaj për FBI-në dhe udhëheqjen e saj, shumë prej të cilëve e konsideronin Flynn si armik personal të FBI-së dhe suksesit të karrierës së tyre në FBI”.

Dhe çfarë kërkon Flynn si shpërblim për atë padrejtësi? Epo ai e vendos këtë edhe në pretendim, duke thënë:

Dëmet kompensuese, duke përfshirë, por pa u kufizuar në të ardhurat/të ardhurat e humbura në të kaluarën dhe të ardhmen, shqetësimin emocional, mundësinë e humbur për të qenë Këshilltar i Sigurisë Kombëtare të Presidentit, kufizime të konsiderueshme të lirisë personale, tarifat/shpenzimet e avokatit dhe kostot e gjykatës në mbrojtje kundër ndjekjes penale me qëllim të keq, abuzimit të procesit, arrestimi i rremë, etj. aktivitetet e FBI-së, DD-së dhe Shtëpisë së Bardhë.

Këto janë disa pretendime të mëdha që Flynn po bën, ato që ka të ngjarë t’i kushtojnë atij shumë më shumë kohë, sherr dhe dhimbje financiare për t’i provuar.

Por le të shpresojmë se ai dhe ekipi i tij ligjor mund të dëmtojnë me të vërtetë ato sulme të korruptuara, të fokusuara në politikë në Stasi të Amerikës dhe të rindërtojnë pozicionin e tij financiar. Nëse dikush meriton të kompensohet për të gjitha problemet që i solli Deep State, ai është Flynn. Tani na mbetet vetëm të shohim nëse ai mund të kapërcejë Deep State dhe t’i mundë edhe një herë.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours