VIDEO/Klubi i Romës dhe WEF – Tied Dennis Meadows flet për Shpopullimin! “Ajo mund të Ndodhë në një Mënyrë Civile.”

1 min read

Në një intervistë të rishfaqur, klubi i Dennis Meadows të Romës kishte diçka për të thënë për shpopullimin.

Kur foli për shpopullimin, Meadows tha se “mund të ndodhë në mënyrë civile”.

Shikoni videon në Rumble:

https://rumble.com/embed/v12dtnf/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours