VIDEO/Dr. Cole Said: Nanogrimcat Lipidike të Vaksinës mARN u Krijua për të Kaluar Barrierën Gjakun në tru!

1 min read

Del Bigtree nga Highwire priti një panel shkencëtarësh dhe mjekësh për të folur rreth nanogrimcave lipidike që gjenden në vaksinat mRNA.

Dr. Ryan Cole tha se nanogrimcat lipidike janë krijuar për të kapërcyer barrierën gjak-tru.

“Ishte projektuar fillimisht për të marrë mRNA dhe ose agjentë kimioterapeutikë në organe që janë të vështira për t’u arritur, si truri,” tha Dr. Cole.

“Shkencëtarët e dinin se nuk do të qëndronin në krah. T’u thuash njerëzve të botës të kundërtën ishte një gënjeshtër e drejtpërdrejtë shkencore,” shtoi ai.

Shikoni videon në Rumble:

https://rumble.com/embed/v12do4j/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours