Bill Gates: Njerëzit mbi 50 vjeç,do t’ju duhet të Vaksinohen çdo 6 muaj – Ne jemi për Vaksinim të Vazhdueshëm për të Qëndruar Absolutisht të Sigurt …(VIDEO)

2 min read

Pse Bill Gates dha disa këshilla mjekësore në televizionin kombëtar CNN? Ajo që na çudit fakti se Ai është një miliarder i Microsoft-it, dhe jo një mjek që të dali e të flasi sikur të jetë shkencëtarë i profilit mjekësor.

Këtë fundjavë, Gates ishte i ftuar në CNN dhe deklaroi se njerëzit mbi 50 vjeç do të duhej të merrnin vaksinat të tjera të C-19 çdo gjashtë muaj derisa të gjenin një vaksinë më të mirë.

“Për njerëzit mbi 50 ose 60 vjeç, ata ndoshta do të duhet të presin çdo gjashtë muaj derisa sa të marrim vaksina edhe më të mira,” tha Bill Gates.

Anderson Cooper i bëri miliarderit një pyetje vijuese për goditjet e Covid Booster, të njëjtën pyetje që do t’i kishte bërë dhe një eksperti mjekësor.

Përse flet ky person që nuk është as ekspert mjekësor.

“Unë jam përpjekur ta kuptoj këtë vetë – supozoj se e dini përgjigjen për këtë, kështu që thjesht do t’ju pyes, kur do të përmirësoheni përsëri?” Anderson Cooper e pyeti Bill Gates.

Pse Anderson Cooper nuk kërkon mjekun e tij kur duhet të marrë vaksinën tjetër përforcuese por pyet Bill Gates së çfarë duhet të bëjnë njerëzit?

Bill Gates ju përgjigj sikur të ishte një mjek: “Do të jetë i sigurt çdo gjashtë muaj … ata madje mund ta bëjnë afatin edhe më të shkurtër për njerëzit që janë mbi 60 ose 70 vjeç … kështu që ne jemi përpara vaksinimit të vazhdueshëm për të qëndruar absolutisht të sigurt.”

Shikoni videon:

https://rumble.com/embed/v12dbyr/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours