VIDEO/SHBA kanë Qenë Gjithmonë Prodhuesi i Vaksinave si dhe Imponues tek Njerëzit – Por jo çdo gjë ka shkuar mirë …

5 min read

Në mesin e viteve 70, qeveria amerikane filloi një fushatë në shkallë të gjërë për të vaksinuar numrin masiv të amerikanëve, kundër asaj që supozohej të ishte pandemia më vdekjeprurëse e gripit që nuk ndodhi kurrë. Si rezultat i shtytjes së qeverisë për inokulim të përhapur, shumë njerëz u dëmtuan nga vaksinat e nxituara nga qeveria.

Kjo fushatë e udhëhequr nga qeveria u pa gjerësisht si një prishje dhe vuri një dëm të pariparueshëm në iniciativën e ardhshme të shëndetit publik, si dhe ndikoi negativisht në perceptimin e publikut për gripin dhe gripin në këtë vend. ” – Rebecca Kreston, duke shkruar për Discover Magazine

Pasi një ushtar me emrin David Lewis vdiq nga një formë e sapo shfaqur e gripit, sekretari i atëhershëm amerikan i Shëndetësisë F. David Mathis njoftoi se ky virus tregonte “një kthim të virusit të gripit të vitit 1918 që është forma më virulente e gripit”, dhe në zgjerimi pandemia më vdekjeprurëse që nga fillimi i shekullit të 20-të.

CDC vendosi që për të parandaluar një pandemi tjetër, 80% e amerikanëve do t’ju duhej të vaksinoheshin menjëherë. Në fund të fundit, 46 milion Amerikanë morën vaksinën për një virus i cili nuk u shfaq kurrë.

Si rezultat i asaj që Rebecca Kreston beson të jetë fushata elektorale “gjithnjë e më e motivuar politikisht” e Presidentit Ford ishte se mbi 450 njerëz kryesisht të moshuar patën një çrregullim të rrallë neurologjik të quajtur sindroma Guillain-Barre, një sëmundje që ju shkaktoi paralizë totale të trupit dhe që nuk pati kurrë shërim.

“E mbani mend frikën e gripit të derrit të vitit 1976? Ishte viti kur qeveria e SHBA-së na tha të gjithëve se gripi i derrit mund të kthehej në një vrasës që mund të përhapet në të gjithë kombin. Dhe Uashingtoni vendosi që çdo burrë, grua dhe fëmijë në vend duhet të bënte një vaksinë për të parandaluar një shpërthim pandemie mbarëkombëtare.

“Epo, 46 ​​milion prej nesh e dëgjuan dhe u bindën, dhe tani 4000 Amerikanë po kërkojnë dëmshpërblim nga Xha Sam në vlerë prej 3.5 miliard $, për shkak të asaj që ju ndodhi kur ata e morën atë vaksinë. Deri tani numri më i madh i pretendimeve, dy të tretat e tyre janë për dëmtime neurologjike deri edhe në humbje jete, dhe ky ishte justifikimi se gjoja kjo u shkaktua nga goditja e gripit.
Ike Mike Wallace, 60 minuta

Kjo video e vjetër tregon manipulimin dhe dështimin e vaksinës:

https://rumble.com/embed/veforp/?pub=bbbxs

Agjencitë qeveritare të Shteteve të Bashkuara duke përfshirë Qendrat për Kontrollin e Sëmundjeve (CDC) kanë një histori të ekzagjerimit të seriozitetit të pandemive virale të tilla si ‘Pandemia’ e Gripit të Derrit të vitit 1976.

Ky frikësues për shpërthime inekzistente dhe të ekzagjeruara nuk është vetëm një traditë moderne në qeverinë amerikane, por ka ndodhur disa herë që nga viti 1976. Një tjetër ‘pandemi’ e gripit të derrit e cila nuk u bë kurrë plotësisht u shty në 2009; Ebola ishte një frikë e madhe në 2014; dhe në 2018 kishte një shpërthim të supozuar të murtajës bubonike e cila kurrë nuk u përhap në të vërtetë.

A është koronavirusi një shembull tjetër i një pandemie të ekzagjeruar? Shumë besojnë se është kështu, duke përfshirë mjekë dhe shkencëtarë me famë botërore si Dr. Roger Hodkinson dhe Dr. Aji Joffe i Kanadasë, ish presidenti i Shoqatës së Mjekëve dhe Kirurgëve Amerikanë Dr. Lee Merritt, praktikuesi shëndetësor holistik Dr. Cassone, Mjekët Dan Erickson dhe Dr. Artin Massihi i Kalifornisë, Dr. Wolfgang Wodarg i Gjermanisë, mbi 500 a më shumë mjekë dhe shkencëtarë gjermanë të cilët folën në unison për pandeminë e ekzagjeruar virale, dhe shumë e shumë të tjerë.

Numrat që rrethojnë pandeminë tonë aktuale të koronavirusit janë vënë në pikëpyetje në shumë raste për shkak të shqetësimeve mbi qeverinë federale që u siguron spitaleve para shtesë për regjistrimin e pacientëve si covid-19 pozitiv, mbledhjen e mbledhur të të dhënave të gripit nga CDC dhe censurimin masiv të mediave sociale e cila ka ndodhur gjatë gjithë pandemisë për këdo që guxonte të flasë në kundërshtim me pretendimet e Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) ose CDC, pa marrë parasysh sa janë të dalluar dhe të qëndrueshëm.

A po jetojmë është një cikël tjetër të ekzagjeruar pandemie të shtyrë nga politikanët dhe zyrtarët e shëndetit publik dhe janë masa të tilla si bllokime, izolim shoqëror, maska ​​dhe kufizime të tjera duke shkaktuar më shumë dëm sesa dobi?

Ndoshta, por një gjë dihet me siguri.

Sigurisht që nuk do të ishte hera e parë që agjensitë qeveritare të Shteteve të Bashkuara të mos krijojnë më një pandemi në dëm të publikut të gjerë dhe kjo ka të ngjarë të mos jetë e fundit.

Ripostim marrë nga : https://patriotikmedia.wordpress.com/2021/05/14/shba-te-kane-qene-permes-nje-shperndarje-vaksinash-si-kjo-me-pare-ja-cfare-shkoi-keq-video/?fbclid=IwAR27bq7A3z3amuuwddHosV0bdcNyfkbjJRzn6t_7yKOXJnTE4J4fiF9v_zg
/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours