VIDEO/Mediat Mashtruese që po na Fshehin Provat dhe po Shtrembërojnë të Vërtetën!

1 min read

Mos ju besoni mediave kryesore,sepse po ju mashtrojnë!

Njerëzve, të cilët nuk mund të arrijnë në kanale alternative ku mund të lexojnë më shumë për ngjarjet botërore, vazhdimisht ju shpëlahet truri nga mediat kryesore dhe lajmet që ata ndajnë nëpër televizionet e kapura.

Çdo njeri duhet të hulumtojë dhe të vërë në dyshim çdo deklaratë të qeverisë dhe medias sepse vazhdimisht Ata ndajnë gënjeshtra për të mbuluar veprimet e tyre të ndyra që ju sjellin shumë para.

Për shkak të kësaj, ne jemi këtu për të rritur ndërgjegjësimin për lajmet e rreme të paraqitura nëpër televizione.

Mediat mashtruese na fshehin dhe na shtrembërojnë të vërtetën, duke na sjellë atë që është e injoruar nga të gjithë e cila është bërë e bujshme, e çekuilibruar me info mashtruese ose të rreme!

Shikoni videon më poshtë dhe dëgjoni lajmet më të fundit! Jini të vetëdijshëm – nuk mund t’i besoni askujt!

https://rumble.com/embed/v128rjl/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours