VIDEO/Fituesi i Eurovizion që Promovon Përfshirjen e Fëmijëve në Veprime Luftarake sipas Sloganit Lejfenist Polpotist Komunist “i gjithë populli ushtar”…

3 min read

Avokati i mirënjohur Altin Goxhaj në rrjetin social ka postuar një video ku jepet një mesazh nga Eurovizioni 2022,kjo video është shoqëruar dhe me një titull: Çmimi i’u dha një kënge që promovon përfshirjen e fëmijëve të vegjël si ushtarë në luftime….

Avokati në statusin e tij në lidhje me këtë video që do të ndiqni më poshtë shkruan:

Pasi shpenzuan miliarda e miliarda dollarë në 50 vjet për të propaganduar mbajtjen larg fëmijëve nga përfshirja aktive në konfliktet e armatosura në Afrikë, Amerikë Latine dhe Azi, mu në zemër të Europës i jepet çmimi i parë në eventin më propagandistik muzikor të Europës i një kënge që mbyllet me një apel inkurajues për përfshirjen e fëmijëve në veprime luftarake sipas sloganit lejfenist polpotist komunist “i gjithë populli ushtar”.

Postimi i plotë:

ÇMIMI IU DHA NJË KËNGE QË PROMOVON PËRFSHIRJEN E FËMIJËVE TË VEGJËL SI USHTARË NË LUFTIME

Pasi shpenzuan miliarda e miliarda dollarë në 50 vjet për të propaganduar mbajtjen larg fëmijëve nga përfshirja aktive në konfliktet e armatosura në Afrikë, Amerikë Latine dhe Azi, mu në zemër të Europës i jepet çmimi i parë në eventin më propagandistik muzikor të Europës i një kënge që mbyllet me një apel inkurajues për përfshirjen e fëmijëve në veprime luftarake sipas sloganit lejfenist polpotist komunist “i gjithë populli ushtar”.

Në fakt siç e bëri edhe Hitleri në fund të luftës kur rekrutoi kalamajt gjermanë për të luftuar tankset e Ushtrisë së Kuqe!
Por këta fëmijët ukrainas qenkan edhe më të vegjël..

Dhe gjithë salla pasi duartrokiti këngën e John Lenon “Give peace a chans” (“Paqes një shans”) në fillim të Festivalit, e mbyllën me duartrokitje për këngën që mbyllet me vajza 11 vjeçe që djegin tankse ruse si kamikaze me molotov në dorë..
Shkurt u shkelën nja dhjetë konventa dhe traktate ndërkombëtare që i kanë miratuar vetë..

Sepse për të realizuar Axhendën e Great Resetit sua bën syri tërr jo për të përdorur fëmijët në luftime por edhe për ti zhdukur krejt në Genocidin e Vraksinave të Kill Gates në “Next PLANdemi”..

https://rumble.com/embed/v1285qv/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours