VIDEO/Fakte: Po Jetojmë në një Pandemi ku jemi në Mes të të Vaksinuarve!

1 min read

Ne vazhdimisht ne e kemi paralajmëruar publikun se,që nga shpërndarja e vaksinës, ne jemi në rresht të një pandemie në mes të të vaksinuarve.

Shumë mjekë kanë ngritur zërin, duke ju thënë njerëzve se nuk mund të marrin vaksinat për shkak të substancave të rrezikshme dhe efekteve anësore të rrezikshme që ato përmbajnë.

Që nga prezantimi dhe miratimi i FDA-së, njerëzit që morën vaksinën u përballën me efekte të ndryshme anësore dhe shumë të rënda!

Përveç faktit që u përballen me efekte të rënda anësore, u vërtetua se personat e vaksinuar janë të rrezikshëm për të pavaksinuarit.

Në videon e mëposhtme do të dëgjoni dëshmi se ne po jetojmë në një pandemi në mes të vaksinuarve:

Shikoni videon:

https://rumble.com/embed/v128vlz/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours