Jeff Bezos “Sulmon” Elon Musk duke thirrur Bordin e Dezinformimit të Joe Bidenit!

4 min read

Elon Musk shprehet çdo ditë për mosbesimin e tij ndaj Bidenit! Por, njeriu i dytë më i pasur në botë, Jef Bezos, nuk ka qenë i hapur! Tani, ai ka ngritur zërin!

Bezos thirri Biden dhe tha: “Bordi i sapokrijuar i dezinformimit duhet ta shqyrtojë këtë postim në Twitter”.

Twitter shtoi, “ndoshta ata duhet të formojnë një Bord të ri Non Sequitur në vend të kësaj. Rritja e taksave të korporatave është mirë për t’u diskutuar. Zbutja e inflacionit është kritike për t’u diskutuar. Përzierja e tyre së bashku është thjesht keqdrejtim”.

Shikoni këtë postim në twitter:

Njerëzit u tronditën kur panë Bezos duke thirrur administratorin e Biden, në lidhje me faktin se ai ka heshtur për këtë deri tani.

Fox News raportoi:

Ish-CEO i Amazon, Jeff Bezos beson se presidenti Joe Biden duhet t’i nënshtrohet Bordit të tij të Dezinformimit të krijuar rishtazi, pasi ai ndau një postim në Twitter që dukej se ngatërronte inflacionin dhe taksimin e korporatave.

Të Premten, Bezos ndau postimin e pakëndshëm të presidentit në Twitter, të cilin ai e quajti “drejtim i gabuar” dhe haptazi bëri thirrje që ai të kontrollohej nga faktet.

“Bordi i sapokrijuar i Dezinformimit duhet të rishikojë këtë cicërimë, ose ndoshta duhet të formojnë një Bord të ri Jo-Sequitur”, shkroi Bezos në Twitter, duke pretenduar se dy çështjeve u mungonte korrelacioni ose shkaku.

“Rritja e taksave të korporatave është mirë të diskutohet. Zbutja e inflacionit është kritike për t’u diskutuar. Përzierja e tyre është thjesht keqdrejtim,” shtoi ai.

Në postimin fillestar të Biden në Twitter, ai pyeti se si mund të “ulej inflacioni” dhe deklaroi se përgjigja ishte taksimi i më shumë “korporatave më të pasura” ose detyrimi i tyre “të paguajnë pjesën e tyre të drejtë”.

Biden njoftoi Bordin e ri të Qeverisjes së Dezinformimit të Departamentit të Sigurisë Kombëtare, i cili u krijua për të luftuar dezinformimin në postimet e mediave sociale në internet, në fillim të këtij muaji.

Shtëpia e Bardhë e përshkroi bordin si “jopartiak” dhe “apolitik”, por që atëherë është kritikuar gjerësisht, duke përfshirë trokitje nga komisioneri i FCC, Brendan Carr, i cili e përshkroi atë si “orwellian” dhe “jokushtetues”.

https://twitter.com/TheEliKlein/status/1525316218168786949?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1525316218168786949%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fthetruedefender.com%2Fhuge-jeff-bezos-called-out-bidens-disinformation-board%2F

CNBC shtoi:

Themeluesi i Amazon, Jeff Bezos, sulmoi Presidentin Joe Biden të Premten për një postim në Twitter që thoshte se inflacioni mund të ulet duke taksuar korporatat e pasura.

Biden më herët gjatë ditës shkroi në Twitter: “Doni të ulni inflacionin? Le të sigurohemi që korporatat më të pasura të paguajnë pjesën e tyre të drejtë.”

Bezos, kompania e të cilit ka përfituar nga kreditë tatimore dhe zbritjet, citoi tweet-in për t’iu kundërpërgjigjur: “Bordi i dezinformimit i krijuar rishtazi duhet ta rishikojë këtë cicërimë, ose ndoshta ata duhet të formojnë një Bord të ri Non Sequitur në vend,” tha ish-CEO, me sa duket duke iu referuar. Bordit të Qeverisjes së Dezinformimit të Departamentit të Sigurisë Kombëtare. “Rritja e taksave të korporatave është mirë të diskutohet. Zbutja e inflacionit është kritike për t’u diskutuar. Përzierja e tyre së bashku është thjesht keqdrejtim.”

Ndërsa ai nuk e thirri Amazon në mënyrë specifike në atë postim në Twitter, Biden ka kritikuar më parë historinë e taksave të kompanisë. Amazon nuk pagoi taksa federale mbi të ardhurat në 2017 dhe 2018.


/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours