Rusia zbuloi Bio-Laboratorët Naziste-Ukrainase të Shtetit të Thellë dhe që ja ka Paraqitur OKB-së…

3 min read

Dëshmitë e bio-laboratorëve ukrainas të krijuar me mbështetje të turpshme të SHBA-së do të paraqiten në Kombet e Bashkuara.

Do të jetë një ditë shumë e keqe për Rendin e Ri Botëror, pasi ‘kamerierët’ e tyre në Shtetet e Bashkuara do të vihen në sgarë.

Gjashtëdhjetë vjet më parë pikërisht Shtetet e Bashkuara akuzuan ish-Bashkimin Sovjetik, gjatë një takimi të paharrueshëm të Këshillit të Sigurimit të OKB-së, për keqbesim në bazë të krizës së raketave kubane, por sot Rusia do të ketë hakmarrjen e saj morale.

Burrat e Moskës në OKB do të shkarkojnë në tavolinë disa “Asa” që do t’i bëjnë të kuptojnë kuptimin e bixhozit të pretenduar ushtarak të Putinit. Sot do të zbulohet mbështetja e Shteteve të Bashkuara për aktivitetet kriminale të qeverisë naziste të Ukrainës, e cila në 17 vitet e fundit madje ka përdorur masivisht njerëzit, madje edhe fëmijët, si derra gini për kërkime në fushën e armëve biologjike të përbërë nga patogjene me sa duket natyrale.

Por ka edhe më shumë.

Analistët e inteligjencës së shtetit të thellë të SHBA javën e kaluar shkuan te ambasadorët kur mësuan se rusët kishin vendosur njësi ruse me shumë përvojë në armët biologjike biologjike në Ukrainë. Pyetja e rëndësishme duhet të jetë kjo: a do ta dimë ne se çfarë arriti indirekt Departamenti i Mbrojtjes i SHBA-së në Ukrainë duke mbështetur aktivitetet e një qeverie naziste të lidhur me interesat politike globale, por edhe, anasjelltas, me qarkullimin e kartelit botëror të shumëkombësheve farmaceutike?

Veprimi i Putinit kundër qeverisë së Kievit nuk ishte, pra, një çështje e një gjykate të pushtimit ushtarak, por e njësive ruse që u vendosën për të mbrojtur me forcë njerëzimin nga rreziku që laboratorët e prodhimit të sëmundjeve të mund të lëshonin armë biologjike shumë më shkatërruese se COVID-19. dukshëm funksionale për Axhendën 2030 të konceptuar mbi supozimin e shpallur të 10 viteve të pandemisë. Gjatë këtij procesi sigurimi, rusët dyshohet se gjetën kabinete plot me dokumente që tregojnë se si dikush nga Shtetet e Bashkuara shkeli marrëveshjen ndërkombëtare që rregullon armët kimike dhe biologjike.

(shikoni më poshtë).

A është koha për të filluar të zbulojmë se si lindin kaq shumë sëmundje që mundojnë njerëzimin?

  • Shtetet e Bashkuara kanë financuar përmes fondacioneve të George Soros zhvillimin e armëve biologjike në Ukrainë, pikërisht pranë kufirit rus.
  • Ky artikull është botuar në 11 mars 2022 nga databaseitalia.it
Shkruar nga Gianmarco Landi

/ PatriotikMedia /

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours