Pasi Biden Vendosi të Krijonte “Bordin e Qeverisjes së Dezinformimit” – Publikohen Dokumente që Konfirmojnë Katalogët e CDC që Gjurmonin Postimet në Mediat Sociale të Zyrtarë që ishin të Lidhur me Vaksinën …

2 min read

Dokumentet e brendshme të publikuara rishtazi nga Qendrat për Kontrollin e Sëmundjeve (CDC) zbulojnë se agjencia ka gjurmuar dhe kataloguar postimet në mediat sociale të zyrtarëve të zgjedhur amerikanë.

Të dhënat u morën në fillim të kësaj jave përmes një kërkese të Aktit të Lirisë së Informacionit (FOIA) dhe u postuan në internet nga gazetarja investigative Sheryl Attkisson.

Sipas dokumenteve, postimet në mediat sociale, të cilat janë të gjitha të lidhura me CDC ose vaksina, regjistrohen në një bazë të dhënash dhe ndahen sipas përkatësisë partiake. Regjistrat përfshijnë informacione si teksti i postimit, data e dërgimit, një lidhje dhe madje edhe shënime rreth asaj që u tha.

Kacavjerrës.

Është e paqartë se për çfarë po përdoren aktualisht të dhënat, por, një gjë është e qartë, të ashtuquajturit ‘ekspertë’ shëndetësorë janë jashtëzakonisht të shqetësuar me atë që thuhet për ta në internet.

Nuk duket se ka shumë rëndësi nëse postimet përfshijnë kritika apo lëvdata, pasi demokratët dhe republikanët, si Rep. Ilhan Omar (D-MN) dhe Rep. Thomas Massie (R-KY), mund të gjenden në listë.

Hidhi një sy fotove:

Duke marrë parasysh që Biden sapo zbuloi “Bordin e Qeverisjes së Dezinformimit” të tij distopik – aka. Ministria e së Vërtetës – një listë si kjo është shumë më shqetësuese.

Me kë tjetër po mbajnë shënime?
/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours