Gjëndra Pineale: Sekreti më i Madh i Biologjisë Njerëzore, Zgjimit Shpirtëror dhe Aftësive të Mbinatyrshme …

4 min read

Gjëndra pineale, disa e quajnë Syri i Tretë, të tjerë thonë Syri i Horusit, njihet edhe si “syri i brendshëm”. Dihet se kjo zgjatje e vogël brenda bazës së trurit tonë zotëron aftësinë për të na dhënë aftësi të jashtëzakonshme shqisore si intuita dhe lidhje dimensionale ose shpirtërore me “të gjithë”.

Gjëndra pineale dhe syri i Horusit

Edhe pse shkenca nuk ka ende një qëndrim shumë të qartë dhe të prerë në lidhje me këtë gjëndër misterioze, dihet që në kohët e lashta se gjëndra ka një lidhje të ngushtë me trupin, shpirtin dhe shpirtin.

Por nga kush apo kush do ta thur këtë urtësi? Pse po e fshehim të vërtetën? Nëse keni disa informacione rreth Illuminatit, mund të njihni automatikisht syrin e Horusit dhe të gjithë simbolikën që ekziston sot në bileta, filma, televizion, monumente dhe muzikë. Gjëja kurioze është se ky simbol është përfaqësuar mijëra vjet më parë nga egjiptianët e lashtë në pikturat e tyre.

A ishte mësimi më i madh që alienët na lanë? Dëshmia se ekzistonte një lidhje midis qytetërimit të lashtë egjiptian dhe një race të përparuar aliene është praktikisht e pakundërshtueshme, dihet se egjiptianët u ndihmuan nga disa qenie më të larta për të zhvilluar teknologjinë dhe për të zotëruar shumë teknika që ne i përdorim edhe sot.

A mund të jetë trashëguar njohuria për gjëndrën pineale nga mësimi i komunikimit me qytetërimet e tjera? Mençuria që ekziston aktualisht nuk është shumë e përhapur, por thotë se kjo gjëndër ka aftësinë të stimulohet dhe të “përpunohet” për të marrë informacione shumëdimensionale dhe për të qenë në gjendje të vendosë kontakte me plane të tjera të realitetit, zhvillimin e një ndjesie të re. si dhe pamja, prekja, shija etj. A mund të shpjegojë kjo aftësitë psikike të disa njerëzve?

Si të aktivizoni gjëndrën pineale ose syrin e tretë
Ekspertët thonë se aktivizimi i gjëndrës sonë pineale do të na sjellë përfitime të mëdha dhe do të na hapë mundësi të reja. Midis tyre, ndoshta më e shquara është “hapja” ose lidhja me thelbin tonë hyjnor, energjinë tonë universale.

Ata që e kanë kaluar këtë përvojë pohojnë se kur ne aktivizojmë gjëndrën tonë pineale, ne jemi të vetëdijshëm se jemi energji që jetojmë një përvojë njerëzore dhe jemi bërë në imazhin dhe ngjashmërinë e një arketipi që përmban të gjithë perceptimin, prandaj ne shpenzojmë,jetojmë duke e kërkuar atë perceptim në çdo gjë që bëjmë, sepse ne jemi vetëm duke kërkuar për atë që tashmë dimë ose e kuptojmë. Ne po mësojmë të krijojmë me dashuri, ndërsa gjejmë rrugën e kthimit në shtëpi.

Aktivizimi shoqërohet gjithashtu nga një ndjenjë e bashkimit universal, një ndjenjë lumturie, pozitiviteti, gëzimi dhe mirëqenie të përhershme. Ai mban larg radikalët e lirë në mënyrë që sëmundjet të referohen. Madje ka pasur raste të shërimit të sëmundjeve të rënda si kanceri.

Përfitime të tjera përfshijnë ndjenjën më të ekuilibruar me veten; duke na bërë të jetojmë këtu dhe tani, dhe duke u fokusuar në pozitiven dhe mirënjohjen, në vend të mungesës. Dy hemisferat cerebrale lidhen; ndjenja e stresit zvogëlohet shumë. Ne hyjmë në perceptimin kuantik të botës, kështu që mund të themi se i shohim gjërat “me sy të tjerë”. Së fundi, arrihet edhe zhvillimi i perceptimit dhe aftësive ekstrasensore.

Tani pyesim veten: si mund ta aktivizojmë gjëndrën tonë pineale? Praktikisht në të gjitha rajonet e botës, ne mund të gjejmë seminare dhe seminare ku ata do të na mësojnë se si ta bëjmë atë. Teknika bazohet kryesisht në një seri meditimesh dhe vizualizimesh të drejtuara.

Zakonisht në fundjavë mund të kryhet, por më pas duhet të ndjekim një disiplinë ushtrimesh në shtëpi. Një nga metodat më të njohura është metoda Cyclopea e meksikanes Fresia Castro, e bazuar në një konglomerat të njohurive të kulturave stërgjyshore.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours