Eurolajm

Filloi Skenari i Elitës Globale: Ukraina dhe Aleatët i bëjnë Thirrje OKB-së që të Nisë Hetimet për Krimet Ruse mbi Luftën …

4 min read

Ukraina dhe aleatët e saj kishin bërë thirrje për një hetim të Kombeve të Bashkuara të hënën për krimet e mundshme të luftës të kryera […]

Amerika

Ndërkohë Rusia Paralajmëroi për një “Shpërthim Bërthamor” – Joe Bidenit Vazhdon të Tallet duke Dhënë Udhëzime për vendosjen e Maskave dhe Distancimin Social …

3 min read

Edhe pasi Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve të administratës Biden lëshoi ​​​​një ndryshim të qartë politikisht të përcaktuar në ‘udhëzimet e saj mbi […]