Juria jep Vendimin për Gjyqin e Trafikimit Seksual të Ghislaine Maxwell – Kjo është një “Bombë” e Vërtetë …

3 min read

Rasti i profilit të lartë i Ghislaine Maxwell mund të ketë fluturuar nën radar për shumicën e publikut amerikan. Por të mërkurën, një juri dha një vendim në gjyqin e zonjës së lidhur me Epstein.

“Një juri amerikane mori një vendim të mërkurën në gjyqin e socialistes britanike Ghislaine Maxwell, e cila akuzohet se ka ndihmuar financierin e ndjerë Jeffrey Epstein të abuzojë seksualisht me vajzat adoleshente,” raportoi Reuters.

“Maxwell, 60 vjeç, është deklaruar i pafajshëm për rekrutimin dhe kujdesin e katër adoleshentëve për Epstein midis viteve 1994 dhe 2004,” vuri në dukje raporti. “Ish-i dashuri i saj Epstein vrau veten në vitin 2019 në një qeli në burgun e Manhattan-it ndërsa priste gjykimin për akuzat e tij për abuzim seksual.|

Juria e ka shpallur fajtore Maxwell-in për 5 nga 6 akuzat se ajo ka ndihmuar Jeffrey Epstein në abuzimin e tij seksual ndaj adoleshentëve të mitur. Vendimet e mëposhtme janë:

Pika 1: Fajtor; Pika 2: I pafajshëm; Pika 3: Fajtor; Pika 4: Fajtor; Pika 5: Fajtor; dhe Pika 6: Fajtor.

Ghislaine Maxwell mund të kalojë dekada në burg për krimet e saj.Gjyqi i Maxwell-it ka kërcënuar të sjellë në qendër të vëmendjes biznesin e fëlliqur që elitat globaliste kanë ndërmarrë në hije. Megjithatë, ai nuk u transmetua në televizion, siç ishte rasti Rittenhouse.

“Maxwell mund të dënohet deri në 70 vjet burg për gjashtë pikat që ajo u përball në këtë gjyq,” shtoi Reuters. “Ajo gjithashtu përballet me dy akuza për dëshmi të rreme që do të gjykohen veçmas.”

Më herët të mërkurën, juria kishte kërkuar më shumë transkripta në shqyrtimin e saj. “Të lutemi të kemi transkriptet e mëposhtme,” tha juria në një shënim dhe renditi emrat e mëposhtëm: Shawn, Cimberly Espinoza, Amanda Young dhe Jason Richards. Ai kërkoi gjithashtu dëshminë e Lawrence Visoski Jr., i cili ishte piloti i Epstein.

Piloti i Epstein në të ashtuquajturën “Lolita Express”, i quajtur sipas romanit të Nabokovit “Lolita” për të sugjeruar seksin e mitur, dëshmoi më herët për personazhet publike që kanë hipur në avionët privatë të Epstein. Emrat mbresëlënës të Donald Trump, Bill Clinton dhe Kevin Spacey, ndër të famshëm të tjerë, u përmendën të gjithë nga piloti, i cili quhet Lawrence Visoski Jr.. Megjithatë, piloti mohoi që ndonjë nga të ftuarit në aeroplan të ishte i mitur. .

Rezulton se dëshmia e pilotit nuk ishte aq thelbësore sa mund të ishte shfaqur në atë kohë. Juria nuk e besoi pilotin dhe dënoi Ghislaine Maxwell, gjithsesi.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours