fbpx
Lajmet me te Klikuara

Fillimi i Fundit të Covid!! Rregullat e Covid në të gjithë botën duhet të bien për shkak të diçkaje që ka ndodhur në Kanada!

Patrick King thirri zyrtarët e qeverisë për të provuar se Covid ekziston, dhe ata NUK mund ta bënin atë.  

Ata e futën atë në dokumentet zyrtare të gjykatës se nuk mund të prodhonin Covid.

Çfarë do të thotë kjo, është se ata nuk kanë asnjë provë që Covid ekziston, dhe ata e pranuan atë në të dhënat publike. 

Çfarë do të thotë kjo është se testet, bllokimet, maskat, distancimi social, e kështu me radhë, nuk kanë asnjë bazë për të ekzistuar askund.

Ata nuk kanë bazë ligjore për asnjë prej tyre… askund, në botë.

Ata nuk kanë asnjë bazë në realitet.

Kjo do të thotë që të këqijtë duhet të heqin dorë.

Kjo do të thotë se bota do të mësojë rreth planeve për të shfarosur 90% prej nesh nëpërmjet gjilpërave të tyre të këqija të misterit.

Do të thotë se ky është krimi më i madh kundër njerëzimit, po ekspozohen dhe ndalohen.

Do të thotë se na shkatërruan jetën, bazuar në një gënjeshtër. 

Do të thotë se ata komplotuan kundër njerëzimit.

Do të thotë se po na shtynin te gjilpërat e tyre kiborg.

Do të thotë se ata po na kthenin në robotë jo njerëzorë nëpërmjet përbërësve të tyre të gjilpërës misterioze të lidhur me sistemin e tyre të rrjetit të kontrollit totalitar 5G.

Mos harroni, testi i tyre PCR padyshim nuk mund të tregojë dallimin midis Covid-it të tyre dhe gripit.

Njerëz… dëgjoni…

Mund të ketë një Covid, por ndoshta jo… megjithatë, ata dukej se e kthyen gjithçka si ftohjet dhe gripat, në Covid. Çdo gjë që ata thonë për Covid-in është një gënjeshtër, nga maskat, gjilpërat, testet, rregullat dhe i kanë bërë të gjitha, pa e vërtetuar as që ekziston.  Ata hoqën të drejtat e botës bazuar në një gënjeshtër… nuk është një krim i një lloji… dhe është një krim i paramenduar i planifikimit të jashtëzakonshëm që përfshin vende, përtej kufijve, përtej organizatave dhe komuniteteve lokale. Rrënjët e këtij plani të errët na çojnë në gropat e nëntokës, që ekzistonte sepse njerëzimi refuzoi të shihte të vërtetën… dhe kështu, ata ishin në gjendje të ndërtonin fjalë për fjalë një rrjet të tërë të gjerë nëntokësor, që kërkonte të na kontrollonte lart, nga poshtë.  

Burimi i cituar nga Bestnewshere.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post LAJM I FUNDIT: Gjykata e Lartë në SHBA ka vendosur që patogjeni Covid nuk është një vaksinë.
Next post E fundit: Të rriturit e vaksinuar nën moshën 60 vjeç po vdesin me dyfishin e shkallës së të pavaksinuarve… vaksina DYFISHON vdekjet nga të gjitha shkaqet
error: Materiali eshte i mbrojtur !!