fbpx
Lajmet me te Klikuara

600 Punonjës të Google Nënshkruajnë Manifestin për të Rrëzuar Mandatin e Vaksinimit nga Kompania …

Google, e cili punëson rreth 150,000 njerëz në SHBA, ka mandatuar që të gjithë punëtorët që ndërveprojnë me kontraktorët e qeverisë të vaksinohen plotësisht, edhe nëse punojnë nga shtëpia dhe të gjithë punonjësit e tjerë urdhërohen të raportojnë statusin e tyre të vaksinimit.

Megjithatë, masa e re ka hasur në kundërshtime brenda vetë kompanisë pasi rreth 600 anëtarë të stafit kanë nënshkruar një manifest duke kërkuar që Google “të jetë gjithëpërfshirës për të gjithë punonjësit e Google” dhe të përmbysin këtë politikë, ndërsa u bën thirrje punonjësve të tjerë që “ta kundërshtojnë mandatin si çështje. parimore”.

Gjigandi i teknologjisë po kërkon që më shumë se 150,000 punonjësit e saj amerikanë të raportojnë statusin e tyre të vaksinimit dhe të gjithë punonjësit që punojnë drejtpërdrejt ose indirekt me kontrata qeveritare të vaksinohen, pavarësisht nëse planifikojnë të punojnë në zyrë ose jo.

Manifesti, i cili është nënshkruar nga të paktën 600 persona, ose më pak se 0.5% e të gjithë punonjësve të Google, ju kërkon drejtuesve të kompanisë të braktisin politikën për të krijuar mandatin “gjithëpërfshirë e të gjithë punonjësve të Google”, raportoi fillimisht CNBC.

Ai i nxit punëtorët që “të kundërshtojnë mandatin si çështje parimore” dhe i inkurajon ata që të mos lejojnë që mandati të ndikojë në inokulimin e vendimit të tyre.

Google kishte vendosur një afat kohor që deri më 12 nëntor për punonjësit e saj që të kërkojnë përjashtime nga vaksinat dhe punonjësve do t’ju kërkohet të punojnë në zyrë tre ditë në javë duke filluar nga 10 janari.

Kjo vjen pasi Presidenti Joe Biden njoftoi se të gjitha kompanitë amerikane që kanë rreth 100 ose më shumë punonjës duhet të kërkojnë që stafi i tyre të vaksinohet plotësisht ose të testohet rregullisht për Covid deri më 4 janar 2022.

Autorët i dërguan letrën e hapur, me nëntitullin “Respektoni përdoruesin”, shefit të shëndetit të Google, Karen DeSalvo, thuhet në dokument.

“Unë besoj se mandati i [CEO] i Sundar për vaksinën është terësisht i gabuar,” thotë manifesti, duke e përshkruar udhëheqjen e drejtuesve si “shtrëngues” dhe “antitezë ne përfshirje”.

CEO i Google Sundar Pichai njoftoi kërkesën e kompanisë që punonjësit duhet të vaksinohen plotësisht për t’ju kthyer personalisht në një postim të bërë në blog në korrik. “Vaksinimi është një nga mënyrat më të rëndësishme për të mbajtur veten dhe komunitetet tona të shëndetshme në muajet në vijim,” shkroi Pichai në atë kohë.

Manifesti këmbëngul se politika “ekspozon publikisht dhe ndoshta në mënyrë të turpshme” zgjedhjet private të punonjësve.

Burimi: DailySceptic.org / Referenca: DailyMail.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Eugjenisti Bill Gates po na Sinjalizon me Ardhjen e një Plandemie të Radhës: Sëmundjen e Lijes “Engjëlli i Vdekjes”…
Next post “The Atlantic” i jep këshilla “Deprogramit” për Njerëzit Pro-Trump për Ditën e Falënderimeve; Duke ju Sugjeruar Raportimin e tyre tek FBI …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!