fbpx
Lajmet me te Klikuara

Dr. Fauci po “sulet” pas Foshnjave dhe të Vegjëlve tuaj me Gjilpërën e Vaksinës Covid në dorë …

Dr. Anthony Fauci ka thënë dhe bërë shumë gjëra të gabueshme që nga viti 1984, kur u bë përhapësi kryesor i dezinformatave virale në Institutin Kombëtar të Alergjisë dhe Sëmundjeve Infektive.

Pavarësisht se Fauci e gënjeu Kongresin për financimin e kërkimit të rrezikshëm të fitimit të funksionit në një laborator Wuhan të lidhur me origjinën e Covid-19, mjeku mashtrues ka shkuar përpara kamerave në mënyrë të përsëritur për t’ju drejtuar amerikanët për mandate më drakoniane dhe të panevojshme Covid.

Shembulli i fundit i programit të pamëshirshëm dhe të pakuptimtë të vaksinimit universal të qeverisë janë vërejtjet rrëqethëse të Dr. Fauci në një intervistë me Insajderin.

“Shpresojmë se brenda një periudhe mjaft të shkurtër kohe, me gjasë fillimi i vitit të ardhshëm në 2022, në tremujorin e parë të 2022, do të jetë në dispozicion të tyre,” tha Fauci. “Nuk mund ta garantoj atë, ju duhet të bëni provat klinike.”

Pra, le të jemi të qartë: Dr. Fauci as nuk i di rezultatet e ndonjë prove klinike për këtë moshë demografike, por ai beson se duhet “shpresojmë” të jetë në dispozicion për fëmijët në fillim të vitit 2022.

Vetëm për kontekst, këtu është rreziku i vdekshmërisë nga Covid-19 në këtë moshë demografike, sipas Qendrave për Kontrollin e Sëmundjeve.

Siç mund ta shihni, kishte gjithsej 214 vdekje për të dyja gjinitë në këtë raport të CDC, dhe gjithsej 605 vdekje deri në moshën 18 vjeç. Janë afërsisht 20 milionë fëmijë në grupmoshën 0-4 vjeç. Përpara se të llogaritet rreziku i vdekshmërisë nga Covid, duhet të merret parasysh raportimi i CDC se 94% e vdekshmërive kanë kushte serioze shëndetësore themelore.

CDC deklaroi: “Për 6% të vdekjeve, COVID-19 ishte i vetmi shkak i përmendur. Për vdekjet me kushte ose shkaqe përveç COVID-19, mesatarisht kishte 2.9 kushte ose shkaqe shtesë për vdekje. Numri i vdekjeve me çdo kusht ose shkak tregohet për të gjitha vdekjet dhe sipas grupmoshave. Kjo është arsyeja pse CDC raporton “vdekje të lidhura me Covid” dhe jo “vdekje të shkaktuara nga Covid”.

Nëse merrni parasysh të gjitha vdekshmëritë e lidhura me Covid, shkalla e mbijetesës së Covid është 99,99993%. Nëse përjashtoni rastet me kushte serioze shëndetësore themelore, duke lënë fëmijë “të shëndetshëm” të moshës 0-4 vjeç, shkalla e mbijetesës së Covid është 99,999995%. Analiza e rrezikut/përfitimit të injektimit të 20 milionë fëmijëve me një mjet terapeutik profilaktik të mRNA kur shkalla e mbijetesës së një fëmije të shëndetshëm është fjalë për fjalë 99.999995% nuk ka asnjë kuptim. Kjo është veçanërisht e vërtetë kur pranohen Ngjarjet anësore të raportuara.

FDA kohët e fundit u detyrua ligjërisht të lëshonte një grup dokumentesh në lidhje me Autorizimin e Përdorimit Emergjent të “vaksinës” Pfizer-BioNTech. 91 faqet e para me më shumë se 329,000 faqe që FDA planifikon të publikojë gjatë 55 viteve të ardhshme po zbulohen. Në veçanti, ekziston një seksion për nënat shtatzëna në seksionin e raportimit të ngjarjeve të padëshiruara:

Kishte 274 raste të rëndësishme të shtatzënisë me rezultatet e mëposhtme:

270 raste nënë dhe 4 raste të fetusit/foshnjës që përfaqësojnë 270 shtatzëni unike (4 rastet e fetusit/foshnjës ishin të lidhura me 3 raste nënë; 1 rast nënë përfshinte binjakë).
Rezultatet e shtatzënisë për 270 shtatzënitë u raportuan si abort spontan (23), rezultat në pritje (5), lindje e parakohshme me vdekje neonatale, abort spontan me vdekje intrauterine (2 secila), abort spontan me vdekje neonatale dhe rezultat normal (1 secili) . Nuk u dha asnjë rezultat për 238 shtatzëni (vini re se 2 rezultate të ndryshme u raportuan për secilën binjake dhe të dyja u numëruan).
Raportimi për rastet pediatrike nën moshën 12 vjeç thotë: “Nuk u identifikua asnjë informacion i ri i rëndësishëm sigurie bazuar në një rishikim të këtyre rasteve në krahasim me popullatën jo-pediatrike”.

Duke nënvizuar më tej se vaksinimi i miliona njerëzve mund të jetë më i rrezikshëm afatgjatë sesa vetë virusi për nën-popullata të caktuara, CDC raporton se të paktën 146 milionë amerikanë kanë pasur infeksione të mëparshme Covid dhe kanë mbijetuar. Sipas statistikave të vetë CDC, kjo shifër mund të jetë deri në 187.6 milionë amerikanë. Kështu, dhjetëra miliona amerikanë kanë “imunitet natyror”, i cili është treguar në studime të shumta klinike se është superior ndaj “imunitetit të vaksinuar”.

Pavarësisht mungesës së të dhënave dhe mungesës së nevojës së demonstrueshme, Big Pharma po synon të synojë të vegjlit dhe foshnjat me vaksina kundër Covid që në tremujorin e parë të 2022.

“Administrata e Ushqimit dhe Barnave dhe CDC nuk do ta miratojnë vaksinën derisa të ketë disa të dhëna që tregojnë sigurinë dhe efikasitetin”, tha Philip Landrigan, një pediatër dhe imunolog në Kolegjin e Bostonit, për CNN Health në fillim të nëntorit.

“Ka çdo arsye për të menduar se do të jetë e sigurt dhe do të jetë efikase,” shtoi Landrigan. “Por agjencitë duhet të jenë të kujdesshme, në mënyrë të arsyeshme, dhe kështu ata nuk do të japin miratimin derisa të kenë të dhënat.”

Pra, edhe pse FDA është e gatshme të rrezikojë dëmtimin afatgjatë për fëmijët duke i lejuar kompanitë farmaceutike të injektojnë deri në 20 milionë fëmijë për të shpëtuar potencialisht 20 fëmijë të shëndetshëm, ka “ekspertë” që tashmë janë të predispozuar të besojnë se kjo do të ka të ngjarë të miratohet.

Sipas CNN, Pfizer është më e largëta në provat për fëmijët e moshës 6 muaj deri në 5 vjeç, megjithëse Moderna po kryen gjithashtu studime për fëmijë shumë të vegjël.

“Ne nuk kemi të dhëna të mjaftueshme tani për t’i paraqitur ato për një qasje rregullatore, por tani, të dhënat janë duke u mbledhur dhe analizuar,” tha Fauci për CNN në fillim të këtij muaji. “Kështu që ne do të jemi në gjendje t’i përgjigjemi pyetjes, besoj, brenda një periudhe të arsyeshme kohore në lidhje me sigurinë dhe imunogjenitetin tek ata që janë nën 5 vjeç.”

Do të ishte gabim të mos vëmë në dukje gjërat e shumta për të cilat Dr. Anthony Fauci ka gabuar në lidhje me Covid-19. Këtu është një mostër:

Në janar, Dr. Anthony Fauci i tha Newsmax TV se Shtetet e Bashkuara “nuk duhej të shqetësoheshin” për koronavirusin dhe se ai “nuk ishte një kërcënim i madh”.
Dr. Fauci paralajmëroi për një pandemi apokaliptike të koronavirusit – më pas vetëm disa javë më vonë ai e krahasoi koronavirusin me një grip të keq.
Dr. Fauci i bazoi të gjitha parashikimet e tij në modele që ishin jashtë me miliona dhe më pas u tha gazetarëve: “Nuk mund të mbështetesh vërtet te modelet.”
Nëse gabimi nuk do të ishte mjaft i keq, Fauci jo vetëm që ka kundërshtuar maskimin, ai është gjithashtu një mashtrim i plotë për këtë çështje. Politico Playbook këtë javë zbuloi se veprimet e tij të maskave janë vetëm për shfaqje publike:

Maska vihet, maska ​​hiqet. Ky është emri i lojës për ANTHONY FAUCI në festën e librit të JONATHAN KARL të martën mbrëma në Café Milano. Ndërsa gawkers u përpoqën të bënin fotografi të tij në ambiente të mbyllura pa maskë, doktori i Amerikës e vishte atë dhe e hiqte në varësi të kujt ishte përreth. SALLY QUINN – i cili e njeh Faucin që nga ditët e tij si një mjek i ri i NIH, kur ai frymëzoi një interes dashurie për një nga romanet e saj erotike – e pyeti pse ishte në një festë me një maskë në dorë, jo në fytyrë. “Unë thashë: “Ti dukesh shumë ambivalent për maskën tënde”, sepse askush tjetër nuk e kishte veshur një të tillë,” tha Quinn për Playbook. “Ai tha: “Unë thjesht vendosa që nëse do të vinte dikush që nuk e njihja, do të vendosja maskën time.”

Por është gjithashtu jetike të theksohet se sa gabim ishte Fauci në vitet 1980, kur SIDA ishte pandemia më e rëndësishmja në mendjen e publikut. Fauci nxiti histerinë rreth transmetimit të HIV-it duke sugjeruar se ai mund të transmetohej rastësisht te fëmijët.

“Zbulimi i SIDA-s tek foshnjat dhe fëmijët që janë kontakte shtëpiake të pacientëve me SIDA ose personave me rrezik për SIDA ka implikime të mëdha në lidhje me transmetueshmërinë përfundimtare të kësaj sindrome,” tha Fauci. “Nëse kontakti i ngushtë rutinë mund të përhapë sëmundjen, SIDA merr një dimension krejtësisht të ri,” shtoi ai.

“Duke pasur parasysh faktin se periudha e inkubacionit për të rriturit besohet të jetë më e gjatë se një vit, ndikimi i plotë i sindromës midis kontakteve seksuale dhe marrësve të transfuzioneve potencialisht infektive është i pasigurt aktualisht. Nëse kësaj i shtojmë mundësinë që transmetimi joseksual, jo nga gjaku është i mundur, shtrirja e sindromës mund të jetë e madhe.”

Fauci armiku Rand Paul është përfshirë në debate të ashpra mbi “imunitetin natyror” dhe gjithashtu për çështjen e vaksinave për fëmijët. Dr. Paul vuri në dukje një raport të New York Times që tregonte se fëmijët kishin antitrupa koronavirus pa pasur as Covid.

“Ka qenë një enigmë e madhe e pandemisë: Pse fëmijët kanë shumë më pak gjasa se të rriturit të infektohen me koronavirusin e ri dhe, nëse infektohen, kanë më pak gjasa të sëmuren?” raportoi Times.

“Një arsye e mundshme mund të jetë se shumë fëmijë tashmë kanë antitrupa ndaj koronaviruseve të tjerë, sipas studiuesve në Institutin Francis Crick në Londër,” vazhdoi historia. “Rreth një në pesë nga ftohjet që mundojnë fëmijët shkaktohen nga viruset në këtë familje. Antitrupat ndaj këtyre viruseve gjithashtu mund të bllokojnë SARS-CoV-2, koronavirusi i ri që shkakton pandeminë.”

“Në një studim të botuar të premten në Science, grupi, i udhëhequr nga George Kassiotis, i cili drejton Laboratorin e Imunologjisë Retrovirale në institut, raporton se mesatarisht vetëm 5 përqind e të rriturve kishin këto antitrupa, por 43 përqind e fëmijëve i kishin,” raporti. vazhdoi.

CDC kohët e fundit pranoi se mbi 146 milionë amerikanë kanë pasur infeksion të mëparshëm me Covid, por i mbijetuan mirë. Ky numër mund të jetë deri në 187.6 milionë njerëz, sipas shifrave të CDC. Kështu, do të kishte mbi gjysma e popullsisë së SHBA-së me “imunitet natyror”, për të cilin studime të shumta sugjerojnë se është më i lartë se “imuniteti i vaksinuar*”.

Prindërve tani u kërkohet të vënë jetën e fëmijëve të tyre në duart e “ekspertëve” si Dr. Anthony Fauci. Duke pasur parasysh se sa shpesh këta “ekspertë” kanë gabuar ose kanë gënjyer plotësisht – ju duhet të jeni një budalla absolut për t’u besuar atyre.

Burimi: /BusinessinSider/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Valentin Lumaj: Pak mbi Moralin në Politikë …
Next post VIDEO/MSM heshti ndërsa Protestat Masive u zhvilluan në mbarë Botën ndaj Tiranisë Covid …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!