fbpx
Lajmet me te Klikuara

VIDEO/Austria ngrihet Kundër “Diktaturës Shëndetësore”…

Policia dhe ushtria refuzojnë të kontrollojnë kartat shëndetësore në emër të “lirisë dhe dinjitetit njerëzor”. Ata do t’i bashkohen një demonstrate të madhe kundër burgimit të detyrueshëm më 20 nëntor 2021 në Vjenë.

Vetëm pak ditë pasi kancelari austriak Alexander Schallenberg vendosi të mbyllë njerëzit e pavaksinuar, politikanët dhe sindikatat, duke bërë thirrje për një kryengritje të gjerë kundër kësaj mase lirivrasëse, unike në botë.
Lideri i Partisë së Lirisë (FPÖ) Herbert Kickl, bëri thirrje për një “mega-demonstratë” më 20 nëntor në Vjenë.
Menjëherë pas kësaj, presidenti i Unionit të Forcave të Armatosura Austriake (FGÖ) Manfred Haidinger ndoqi shembullin dhe iu bashkua në një letër të botuar më 14 nëntor. Ai synon “të mbrojë të drejtat dhe liritë themelore”. FGÖ specifikon se “të gjithë” janë të autorizuar të demonstrojnë, edhe në rast mbylljeje!
Detyrimi i monitorimit i vendosur nga Sekretari i Brendshëm Karl Nehammer tashmë është hedhur poshtë nga sindikata e policisë. Gjithashtu, Unioni i Forcave të Armatosura Austriake njofton se do të marrin pjesë në këtë tubim të madh në Vjenë.

Qeveria në panik.

Kjo është një shuplakë kumbuese për qeverinë e cila sipas mediave austriake është gjithnjë e më në panik.

Kryetari i Sindikatave Socialdemokrate (FSG) dhe Sindikatës së Policisë, Hermann Greylinger, nuk la asnjë dyshim në një intervistë se policia ndihet e paaftë për të kryer kontrolle të tilla, sipas të përjavshmes Wochenblick.

Manfred Haidinger (FGÖ) shton në letrën e tij: “Ne sqarojmë se pjesëmarrja në asamble është një e drejtë ligjore veçanërisht e mbrojtur dhe se ajo është marrë parasysh edhe në projekt-urdhëresën që është aktualisht në dispozicion. Lejohet pjesëmarrja dhe udhëtimi në të gjithë Austrinë. “
Edhe pse personat e pavaksinuar këshillohen të udhëtojnë me transport privat.

Në fund të letrës kujton se “ndalimi i takimeve të planifikuara nga qytetarët si dhe ndalimi i tubimeve të partive politike janë shpallur të paligjshme” nga Gjykata Administrative e Vjenës.

Policia nuk dëshiron të kontrollojë Lockdown: Intervistë me Hermann Greylinger
Austri: demonstratë kundër frenimit të të pavaksinuarve.

Burimi: /infodujour.fr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Po flitet rreth D.C. Kamala Harris së Shpejti mund ta gjejë veten “Jashtë” Shtëpisë së Bardhë të Joe Bidenit…
Next post Administrata e Biden tërhiqet Plotësisht: Mandati Federal i Vaksinës tani është Pezulluar për Shkak të “Sulmeve Ligjor”…
error: Materiali eshte i mbrojtur !!