fbpx
Lajmet me te Klikuara

VIDEO/Si po ripërsëriten Arrestimet e “Mjekësisë së Artë” të Rockfeller me ato të Albert Bourla të Pfizer-it …

Loja që po bën Shefi ekzekutiv i kompanisë Pfizer, Albert Bourla,duke fajësuar njerëzit që përhapin ‘lajme të pavërteta’ mbi vaksinat Covid-19 dhe se gjoja po humbim ‘miliona jetë’ dhe se gjërat sipas Albert Bourla mund të kthehen ‘në normalitet’ vetëm pasi njerëzit të bëjnë vaksinë është tamam si loja e pisët e Rockfeller dikur me vaksinën e shpikur nga Nafta që helmoi me mijëra njerëz.

Albert Bourla tha se një grup ‘shumë i vogël’ njerëzish po përhapin ‘lajme’ mbi vaksinat Covid-19, përfshirë edhe ata të kompanisë së tij.

“Këta njerëz janë kriminelë,” i tha ai CEO-së së Këshillit Atlantik, Frederick Kempe.

“Ata nuk janë njerëz të këqij. Ata janë kriminelë sepse fjalët e tyre kanë kushtuar miliona jetë.”

Fjalët e Bourla janë identike me fjalët e Rockfeller kur kërkonte që të gjithë ata që kundërshtonin Vaksinat të hiqeshin nga Puna dhe të Arrestoheshin.

NDIQNI VIDEON DHE DO KUPTONI QË ËSHTË E NJËJTA SITUATË E DIKTATURËS FARMACEUTIKE:

STANDARTI I ARTË I ROCKEFELLER.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Kontrolli mbi Njerëzimin me Qëllim Ndryshimin e Perceptimit,bindjeve dhe Personalitetit të tyre.
Next post Wayne Allyn Root: Intervista ime me Ish – Presidentin Trump – Lajmet të mira dhe të këqija …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!