fbpx
Lajmet me te Klikuara

Gjykata e Nju Jorkut pranoi Mocionin: Donald Trump shënon dy fitore të Mëdha Ligjore …

Të premten, drejtuesi i ekstremit të majtë të CNN Wolf Blitzer u detyrua të pranonte dy fitore të mëdha ligjore të shënuara nga ish-Presidenti Donald Trump.

“Ish-presidenti Donald Trump sapo shënoi dy fitore ligjore.

Ish-kontestuesja e ‘Apprentice’ Summer Zervas pranoi të hiqte dorë nga padia për shpifje që ajo ngriti kundër Trump, pasi Trump e mohoi pretendimin e saj se ai e kishte sulmuar seksualisht atë në vitin 2007.

Kjo do të thotë që Trump shmang të ulet për një depozitë nën betim,” thekson Blitzer.

Në të njëjtën kohë, një gjykatës i Nju Jorkut pranoi mocionin e Trump për të rrëzuar një padi të vitit 2019 të ngritur nga ish-avokati i tij personal Michael Cohen që kërkonte rimbursim për tarifat ligjore nga organizata Trump”, shtoi Blitzer.

Shikoni Videon më poshtë:

Jam i sigurt se CNN-i i ka rënë në pjesë të raportojë më shumë fitoret ligjore të Trump. Ironikisht, ata duhet të paditen për shpifje pasi e akuzuan në mënyrë të rreme Trump për ngacmim seksual gjatë gjithë këtyre viteve.

/ PatriotikMedia /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Gjykata Federale e Apelit e SHBA-së Pezullon Mandatin e Joe Biden-it…
Next post Për Erion Dashon dhe të tjerë Sekserë të Vdekjes si Ai …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!