fbpx
Lajmet me te Klikuara

CDC Pranon në Heshtje se Amerikanët kanë “Imunitet Natyror” – Numri është Vërtet tronditës …

Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve kanë pranuar në heshtje se shumë më shumë njerëz kanë imunitet natyror dhe sesa ishin raportuar më parë.

CDC pranoi në heshtje se 146.6 milionë njerëz janë infektuar nga virusi Sars-CoV-2 dhe i kanë mbijetuar.

CDC përditësoi shifrat e majit në tetor pasi refuzoi të përditësonte numrat për pesë muaj.

CDC vlerëson se 124 milion nga 146.6 milion infeksione rezultuan në “sëmundje simptomatike”, megjithëse është e paqartë pse vetëm një në katër infeksione kërkoi trajtim mjekësor. CDC vlerësoi më tej se kishte 7.5 milion shtrime në spital, megjithëse ‘spitalizimet’ mund të përfshijnë trajtim rutinë që ndodhi të rezultojë në një test pozitiv Covid-19, duke i fryrë shumë shifrat.

Më të fryra nga të gjitha janë 921,000 “vdekjet totale të vlerësuara”. CDC raporton “vdekje të lidhura me Covid”, dhe jo vdekje të shkaktuara nga Covid-19. Kjo për shkak se 94% e vdekjeve të lidhura me Covid kishin kushte serioze themelore mjekësore, të tilla si sëmundje të zemrës, goditje në tru dhe diabeti. Ndërsa Covid-19 mund të ketë qenë një faktor shkakësor që kontribuon në kohën e vdekjes së një pacienti, shumica dërrmuese ndodhi te pacientët të cilët ishin të imunokompromentuar ose të moshuar. Mosha mesatare e vdekjeve të lidhura me Covid-in në vitin 2020 ishte pak më e ulët se jetëgjatësia në 77 vjeç.

Edhe pse 146.6 milionë është një numër i madh amerikanësh që përbëjnë të paktën 44 për qind të popullsisë së SHBA, mund të jetë një nënvlerësim, bazuar në llogaritjet e mëparshme të CDC. Shifrat e CDC vlerësuan në maj se të paktën 120 milionë amerikanë ishin infektuar me Covid-19. Për shkak se CDC vlerësoi (dhe vazhdon të vlerësojë) ka pasur të paktën katër infeksione Covid për çdo rast të raportuar, atëherë bazuar në raportin e tij prej 46.9 milion rastesh, atëherë do të kishte 187.6 milion amerikanë që ishin të infektuar dhe kështu do të kishin ‘imunitet natyror. ‘

Megjithatë, CDC mund të ngatërrojë rastet e zbulimit dhe rastet e pavaksinuara, dhe mund të shtojë raste të përsëritura për individ, duke shkaktuar kështu njëfarë pasigurie. Becker News më herët vlerësoi se bazuar në shifrat e CDC, 160 milion njerëz kishin Covid-19 përmes infeksioneve të mëparshme. Kjo shifër përfaqëson një pikë mesatare të përafërt në diapazonin e vlerësuar nga 146.6 milionë deri në 187.6 milionë.

Në tetor, Reuters raportoi studime që vërtetojnë më tej se imuniteti natyror është mbrojtje më e lartë kundër Covid-19 sesa imuniteti i vaksinuar. Ai raportoi troç “përgjigje imune dytësore më e fortë pas infeksionit sesa vaksinimi”. Një studim izraelit i kryer më herët doli në përfundime të ngjashme.

“Ky studim tregoi se imuniteti natyror jep mbrojtje më të qëndrueshme dhe më të fortë kundër infeksionit, sëmundjes simptomatike dhe shtrimit në spital të shkaktuar nga varianti Delta i SARS-CoV-2, krahasuar me imunitetin BNT162b2 me dy doza të shkaktuara nga vaksina,” tha një studim izraelit.

Një profesor i Johns Hopkins po ndërmerr një studim për të detyruar CDC dhe FDA të njohin se ekziston imuniteti natyror dhe është një mbrojtje e fuqishme kundër Covid.

“NIH duhet të bëjë një studim afatgjatë të imunitetit natyror në vend që të torturojë mijëra këlyshë beagle, duke përfshirë prerjen e kutisë së zërit të tyre për të shmangur tingujt e lehjes (të sëmurë),” tha Dr. Marty Makary për njoftimin e studimit. “Të gjithë tatimpaguesit financohen. Të gjitha agjencitë tona shëndetësore kanë nevojë për udhëheqje të re të freskët.”

CDC siguroi disa pika të reja të të dhënave në lidhje me Covid-19 me përditësimin e tij të tetorit për ‘barrën’ e virusit mbi publikun amerikan. Më poshtë, tregon shkallën e vlerësuar të incidencës për infeksionet, sëmundjet simptomatike, shtrimet në spital dhe vdekjet sipas grupmoshës.


Çuditërisht, tregon se rreziku i Covid-it bie më së shumti tek të moshuarit. CDC vlerësoi se kishte 700,882 vdekje të lidhura me Covid për ata 65 vjeç e lart, ndërsa kjo shifër ra në vetëm 645 individë nën moshën 18 vjeç – nën një përqind të të gjitha vdekjeve në atë grupmoshë.

Infeksioni i CDC, sëmundja simptomatike, shtrimet në spital dhe normat e vdekjeve për grupmoshë jepen më poshtë.

CDC tregon shpërndarjen e rrezikut për grupmoshë në një grafik.

Rreziku i Covid-19 dukshëm nuk është i barabartë për amerikanët për shkak të pabarazive në grupmoshë, gjini ose gjendje shëndetësore. Qasja e vetme për të gjithë e vaksinimit universal, ndërkohë që injoron provat e vërteta shkencore që demonstrojnë imunitet natyror kundër Covid-19, injoron të dhënat shkencore.

Pse CDC nuk e njeh imunitetin e përhapur natyror që demonstrohet nga të dhënat e veta? Duhet të konkludohet se CDC jo vetëm që po injoron të vërtetën e papërshtatshme, por po mbështet një mandat federal për vaksinat që injoron të drejtat kushtetuese të amerikanëve.

Burimi: /trendingpolitics/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Për Erion Dashon dhe të tjerë Sekserë të Vdekjes si Ai …
Next post VIDEO/Project Veritas: “Kjo nuk është Shaka” – Tim Pool “shpërthen” ndërsa jep Paralajmërimin Urgjent për fashizëm në Amerikë …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!