fbpx
Lajmet me te Klikuara

VIDEO/Bill Gates u kërkon Qeverive Botërore që të Ndëshkojnë këdo që Kundërshton Maskat dhe Vaksinat në Internet …

Bill Gates u kërkon qeverive botërore të ndëshkojnë këdo që kundërshton maskat dhe vaksinat në internet HAF 12 nëntor 2021
Sponsorizuar nga RevcontentTrending Now
Bill Gates u ka kërkuar qeverive në mbarë botën që të shqiptojnë dënime për përdoruesit në internet që vënë në dyshim mandatet e maskave dhe vaksinave.

Në një intervistë të re 30-minutëshe me politikanin britanik Jeremy Hunt, Gates diskutoi “gatishmërinë ndaj pandemisë” dhe përhapjen aktuale të vaksinës globale.

“Ne kemi nevojë për një mënyrë të re të re për të bërë vaksinat,” i tha Gates Hunt.

Lifesitenews.com raporton: Gates theksoi rëndësinë e shtypjes së asaj që ai e quajti “informacion të rremë” rreth koronavirusit të ri dhe qeveria shoqëruese miratoi “vaksinat”. Ai u ankua për rritjen e të ashtuquajturit “ngurrues ndaj maskave” dhe “ngurrimit të vaksinës” midis atyre që zgjedhin të mos vendosin mbulesat ose t’i nënshtrohen goditjeve eksperimentale.

Në vend që të mbështetet në mediat sociale për të rregulluar “çfarë gjërash duhet të qarkullojnë” në internet në lidhje me diskutimet shkencore mbi mjekësinë dhe të shtënat me COVID, Gates sugjeroi që qeveritë duhet të “përshpejtojnë” për të kontrolluar censurën e mediave online pasi kritikuan platformat si Facebook se janë “pak”. ngadalë” për të rrëzuar çekiçin.

Në vazhdim, manjati i teknologjisë grumbulloi akoma më shumë kundërshtime ndaj gjigantëve të mediave sociale, duke u tallur me motivimet e tyre në lidhje me publikimin e përmbajtjes si larg nga virtyti, ndërsa në të njëjtën kohë avokoi që qeveritë të marrin përsipër kontrollin e diskutimeve në internet.

Duke argumentuar se nuk është “reale” të pritet që Big Tech të moderohet mjaftueshëm, Gates sugjeroi që “përfundimisht qeveritë do të vendosin [për teoritë e supozuara] të egra të konspiracionit: a duhet të kontrollohen dyfish? A duhet të ngadalësojnë përhapjen e tyre? A duhet të vendosni këndvështrime kundërbalancuese?”

Pasi shprehu pakënaqësi me përgjigjen globale ndaj COVID-19, Gates shpjegoi se ai tani dëshiron të shohë politikanët që planifikojnë për “pandemitë e ardhshme”, duke u mbështetur në përpjekjet e bashkërenduara të 2020-ës duke i vendosur organet ndërkombëtare programe të mbikëqyrjes mjekësore dhe të fillojnë të “praktikojnë”. Duke iu përgjigjur kërcënimeve të mundshme biologjike duke përdorur një seri “lojërash me mikrobe”.

Gates bëri thirrje për një “task force pandemike në OBSH [Organizata Botërore e Shëndetit]”, e cila do të kryente simulime të sulmeve bioterroriste në aeroporte, tha ai, për shembull.

“Ti thua, mirë, po sikur një bioterrorist të sillte lisë në 10 aeroporte? E dini, si do t’i përgjigjej bota kësaj? Ka epidemi të shkaktuara natyrshëm dhe epidemi të shkaktuara nga bioterrorizmi që mund të jenë edhe shumë më keq se ajo që kemi përjetuar sot.”

Task-forca do të kërkonte “dhjetëra miliarda” dollarë investime nga kombet e botës për t’u përgatitur për mundësinë e një bioarme të prodhuar, sugjeroi Gates.

“Kështu që ju do të mendonit se ky do të ishte një prioritet,” tha ai, duke parashikuar se “viti i ardhshëm do të jetë vendi ku duhet të bëhen ato alokime [financiare], duke përfshirë këtë task forcë globale të pandemisë.”

Burimet: En-volve.com; LifeSiteNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Sali Berisha: Drita e 4200 firmave Verbuan Selinë dhe Kryetarin pa Parti …
Next post Zoti Berisha Meqenëse për Ju familja është e Shenjtë ndaloni Vaksinimin me Detyrim ndaj Shqiptarëve.
error: Materiali eshte i mbrojtur !!