fbpx
Lajmet me te Klikuara

VIDEO/Kulla e re e Nicola Tesla është në Teksas – Ajo Transmeton Energji Elektrike Përmes Valëve të Radios …

Kulla e re e Nikola Teslës u ngrit në qytetin e Milford, Teksas.

Është projektuar për komunikime pa tel dhe transmetimin e energjisë elektrike nga ajri përmes valëve të radios me frekuencë të ulët të njohur si “valë sipërfaqësore”.

Një shekull pas çmontimit të kullës së famshme Wardenclyffe të Nikola Teslës, trashëgimia e shpikësit më të madh në botë mbijeton në formën e një projekti të ri që synon të zhvillojë transmetimin e energjisë pa tel dhe një sërë funksionesh të tjera komunikimi dhe energjie.

Tepër e ngjashme me Kullën Wardenclyffe, një strukturë e re është ngritur në qytetin e Milford, Teksas. E ndërtuar dhe operuar nga një kompani e quajtur Visiv Technologies , kulla është projektuar për të njëjtat funksione si kulla origjinale Tesla, përkatësisht për komunikimet me valë dhe transmetimin e energjisë elektrike përmes ajrit nëpërmjet valëve të radios me frekuencë të ulët të njohura si “valë sipërfaqësore”.. ‘


“Kulla mund të lëshojë sinjale të tilla si GPS rajonal, navigacion radio dhe transmetime të tjera sinjalesh,” tha Michael Taylor i Viziv Technologies.

Sipas faqes së internetit të kompanisë, misioni i tyre është kryesisht një vazhdim i misionit të Teslës nga fillimi i shekullit të 20-të.

Misioni ynë është të sjellim teknologjitë e valëve sipërfaqësore në treg në një mënyrë të sigurt, miqësore me mjedisin dhe të besueshme, duke përmirësuar kushtet e jetesës në mbarë botën.

Teknologjia jonë e valëve sipërfaqësore mund të ofrojë një alternativë ndaj sistemeve të sotme të komunikimit dhe sinjalizimit me rreze të gjatë.

1.2 miliardë njerëz – 17% e popullsisë së botës – nuk kishin akses në energji elektrike në vitin 2013. Aplikimet e ardhshme për teknologjitë e valëve sipërfaqësore në furnizimin me energji do t’i përmirësojnë këto kushte për miliona njerëz. [ Burimi ]
Është interesante se Nikola Tesla kishte largpamësinë për të kuptuar se teknologjitë që ai parashikonte do të kishin pasoja të mëdha mbi paqen botërore dhe fuqitë ushtarake. Tesla madje besonte se një nga idetë e tij, një dron fluturues me telekomandë, do të ishte një katalizator për paqen botërore, sepse ofronte një potencial kaq të frikshëm ushtarak, saqë do të bënte që të gjitha fuqitë të hidhnin armët nën “shkatërrueshmërinë e pakufizuar” të të tillëve. armatim..

Kjo është jashtëzakonisht e rëndësishme duke pasur parasysh se udhëheqja e Visiv është e mbushur me ekspertë të lartë ushtarakë, me Michael W. Miller, gjeneral brigade (në pension), USAF si CEO dhe President aktual. Kjo sugjeron që kulla e parë në Milford do të shërbejë si një objekt testimi dhe se pasi të arrihen disa momente të caktuara, teknologjia do të futet në ombrellën shkatërruese të DOD.

Videoja e mëposhtme nga Truthstream Media trajton detajet e këtij projekti të ri dhe lidhjet midis vdekjes së Teslës dhe militarizimit të shkencës që ndodhi gjatë Luftës së Dytë Botërore, në të cilën njerëz si Ajnshtajni po punonin për të krijuar gjeneratën e parë të armëve të shkatërrimit masiv .

Burimi: /www.jedanews.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Nëse merr Pushtet të plot Veliaj do ju duket Trëndafil Rama e lule Enver Hoxha …
Next post Axhenda Anti – Familje e Liberalëve të Majtë një Kërcënim për të Gjithë …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!